VICTOR PONTA: Ne vom mobiliza şi vom vota AMNISTIA FISCALĂ săptămâna viitoare

| 25 aug, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că parlamentarii PSD şi aliaţii acestora se vor mobiliza şi vor vota amnistia fiscală în cursul săptămânii viitoare.


"Dincolo de discuţiile din Parlament, cred că erau cam 12.000 de mame care au beneficiat de amnistie, 20.000 de pensionari, aşteptau să vadă cum sunt scutiţi de plata acestor sume, care au depins de greşelile unor funcţionari. Eu le spun că această lege va trece, săptămâna viitoare ne vom mobiliza mai bine, iar legea va trece”, a declarat Ponta.

CITEȘTE ȘI: Victor Ponta despre colaborarea PC-PLR: Refacerea unei forme a USL ar fi extrem de corectă faţă de alegători

 

Sesiunea extraordinară a Senatului a fost suspendată, luni, din lipsă de cvorum după ce mai mulţi parlamentari PNL şi PDL au decis să părăsească lucrările, astfel că proiectele Guvernului privind amnistierea fiscală a pensionarilor şi a mamelor nu au mai putut fi votate.

După votul pentru proiectul de reducere a CAS, mai mulţi senatori ACL au părăsit sala de plen a Senatului.

 

CITEȘTE ȘI: Reducere CAS. PNL şi PDL, la testul adevărului

 


CITEȘTE MAI MULT: romaniatv.net

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ