VICTOR PONTA: Voi participa la dezbateri în primul tur, dar nu cu toţi candidaţii deodată

| 25 aug, 2014

Victor Ponta candidat. Premierul Victor Ponta a declarat, în direct la România TV, că va participa la dezbateri electorale înainte de turul întâi, dar nu cu toţi candidaţii în acelaşi timp.

Victor Ponta candidat. Ponta a spus că va participa doar în emisiuni unde va fi doar un contracandidat şi nu mai mulţi.

"Foarte posibil să intru în turul doi. Până la primul tur nu se poate spune că românii nu ştiu cine sunt. Candidatul Victor Ponta îşi va prezenta proiectul de ţară şi va participa la dezbateri. Şi înainte de primul tur voi participa la dezbateri, dar nu cu toţi ceilalţi candidaţi, ci doar în formula unul contra unul. Cred că nu ne înţelegem dacă suntem mai mulţi, de aceea cred că e bună această variantă. Iar în turul doi voi participa la orice dezbatere, voi merge la orice emisiune. În turul doi va fi o bătălie între cele două personalităţi”, a spus Ponta, potrivit romaniatv.net.

Citeşte şi: VICTOR PONTA CANDIDAT. Sondaj INSCOP. Victor Ponta cu un picior in Cotroceni

Candidati prezidentiale 2014. Premierul a făcut această declaraţie după ce afirmase anterior că nu va participa la dezbateri deoarece stă prea bine în sondaje şi că va sta acasă şi va mânca popcorn.

Citeşte mai mult pe RomaniaTV.net.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 2014
tadeus
Ca
de obicei este mincinos, las, plagiator, corupt, mitoman.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ