Klaus Iohannis clarifică situaţia celor şase case: Alţii au investit în educaţia copiilor, noi în imobile

| 25 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Klaus Iohannis, preşedintele PNL, a afirmat luni că în cazul celor şase case pe care le deţine nu există niciun mister, arătând că el şi soţia sa au ales să investească în imobiliare neavând copii.

'Nu este absolut niciun mister. Este munca noastră, a părinţilor noştri, a bunicilor. Vă daţi seama că nu am putut singuri de la început să facem aceste achiziţii. Am pornit de tineri cu două apartamente de la familie, după care din chiriile obţinute am reuşit să achiziţionăm. (...) Noi nu avem copii. Alţii au investit în educaţia copiilor, noi în imobile', a declarat Iohannis la B1 tv.

Klaus Iohannis candidat. El a arătat că prima achiziţie imobiliară a făcut-o în 1994, moment în care erau ieftine casele.

Liderul PNL a motivat şi că a ales să investească în imobiliare pentru a avea 'ceva la bătrâneţe' şi a susţinut că nu există niciun dosar penal în legătură cu casele pe care le deţine, ci doar denunţuri.

'Niciodată nu a existat vreun dosar penal cu trimitere în judecată', a arătat Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ