Provocare către PNL și Klaus Iohannis – o găleată de cenușă în cap, pentru trădarea alegătorilor

| 25 aug, 2014

Klaus Iohannis candidat. Observăm cum fenomenul Ice Bucket Challenge a pus pe jar inclusiv românii. Mai mult decât atât, unii politicieni autohtoni au văzut în această campanie șansa să mai scoată puțin capul din nisip, mai ales că nici nu implică vreo muncă concretă, nu este necesar să ai un proiect, să comunici ceva de interes economic, spre exemplu.

Alegeri prezidentiale 2014. Astfel, mulți au găsit de cuviință să facă un adevărat circ mediatic. Având în vedere că, dincolo de joaca cu apă pe timpul sfârșitului de vară, cauza este una nobilă, ne permitem să preluăm ideea și să o adaptăm unei probleme care ne implică pe toți – trădarea votului dat de români. Prin urmare, înaintăm către PNL și Iohannis provocare de a-și turna găleți de cenușă în cap, pentru trădarea alegătorilor. Nu că ar fi suficient, dar măcar ar fi o recunoaștere a greșelii.

Ice Bucket Challenge. În aceste zile asistăm la o adevărată polemică pe tema Ordonanței de Urgență care ar permite aleșilor locali să aleagă partidul din care vor să facă parte, fără să plătească cu funcția, măsură ce reprezintă o încercare de normalizare și echilibrare a situației degenerative din administrațiile locale ca urmare a trădării votului românilor de către liberali. Într-un ping-pong al declarațiilor apărute în urma propunerii, cele venite din partea liberalilor, în frunte cu Iohannis, sunt nu numai ipocrite, ci reprezintă un atac la inteligența românilor. Prin urmare, liberalii trădează încrederea cu care românii i-au investit în 2012, pentru că au cerut voturi în baza proiectului de țară al USL, făcând Alianța cu PDL și blocând administrațiile locale și tot ei sunt cu gura mare.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale 2014. KLAUS IOHANNIS: Nu veţi auzi niciun atac la vreo persoană din partea mea

Klaus Iohannis candidat. În condițiile în care aleșii locali sunt practic obligați de la centru să se întoarcă la 180 de grade, să desconsidere votul cetățenilor, promisiunile făcute în campanie și să lucreze cu cei împotriva cărora au luptat în alegerile din urmă cu doi ani și în detrimentul cărora și-au câștigat mandatele, liberalii nu trebuie să vorbească de traseism politic. Ei, liberalii care au migrat de la ALDE la PPE imediat după alegerile câștigate promitând că vor rămâne fideli liberalilor europeni, aceiași liberali care și-au trădat alegătorii trecând de partea oamenilor lui Băsescu, nu sunt în măsură să interzică aleșilor locali să-și respecte votanții și să aleagă drumul pe care l-au început în momentul preluării fruncției.

Candidati prezidentiale 2014. Cu atât mai mult am fi încântați să-l vedem pe Iohannis cu cenușa-n cap, cu cât el este, în fapt, principalul vinovat al situației create – el este vinovat pentru ruperea USL și pentru faptul că PNL lucrează acum cot la cot cu PDL împotriva votului românilor, care i-au dorit pe democrat-liberali afară din administrațiile locale. Mai mult decât atât, ipocrizia și demagogia prezidențiabilului ACL este dovedită și de faptul că acuză PSD că încurajează traseismul politic, în condițiile în care el a făcut același lucru, candidând la alegerile locale din 2012 din poziția de președinte al FDGR la primăria Sibiu, ca mai apoi să se înscrie în PNL.

Citeşte şi: Migraţia primarilor – PNL se teme că va plăti preţul trădării votului din 2012

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 2014
Vichi
Alta provocare!
Una pentru P S D si pentru P O N T A!
Sa isi toarne in cap o galeata de jaratec, pentru dezastrul economic si moral in care taraie tara! Se cramponeaza de reducerea CAS, asigurand tara ca este o masura buna, etc. Unde sunt sursele financiare, de acoperire a deficitului ? Daca exista, de ce le tin ascunse? Daca nu exista - aceasta fiind realitatea - de ce se cramponeaza sa adanceasca recesiunea, pe care au provocat-o?? Popor roman, trezeste-te! Nu te-ai saturat de mincinui??

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ