Europarlamentar PSD: Aştept ca Elena Udrea să îşi toarne apă cu gheaţă în cap, sper să se trezească

| 25 aug, 2014

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a declarat luni, la Ploieşti, că aşteaptă 'cu mare drag' momentul în care preşedintele PMP, Elena Udrea, îşi va turna apă cu gheaţă în cap în cadrul provocării Ice Bucket lansată de fostul premier Emil Boc, el adăugând că speră ca astfel candidatul PMP la Preşedinţie 'să se trezească'.

'Aştept cu mare drag ca doamna Elena Udrea, care a fost provocată de domnul Boc, să îşi toarne apă cu gheaţă în cap, sper ca acel moment să o trezească. Nu cred că este un candidat care are şanse şi nu cred că este un candidat de luat în considerare pentru PSD. Cred că nu va obţine nici scorul pe care PMP l-a obţinut la alegerile europarlamentare', a afirmat eurodeputatul social-democrat, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia deschiderii, la Ploieşti, a unui cabinet de europarlamentar.

Citeşte şi: Elena Udrea îşi va turna o găleată de apă în cap în faţa Guvernului

Potrivit acestuia, candidatura la prezidenţiale a Elenei Udrea confirmă că dreapta 'nu are soluţii', în cursa electorală pentru Cotroceni fiind lansaţi doar candidaţi susţinuţi de preşedintele Traian Băsescu.

'Candidatura Elenei Udrea confirmă faptul că dreapta a venit cu candidaţi susţinuţi de Traian Băsescu. Avem Udrea, avem Monica Macovei, îl avem pe domnul Iohannis susţinut din spate de domnul Blaga, cel care l-a făcut pe domnul Traian Băsescu preşedinte. Deci confirmă faptul că dreapta nu are soluţii, lansează candidaţi în dorinţa poate de a atrage mai multe categorii de electorat, dar fără un proiect concret pentru România', a adăugat Victor Negrescu.

Europarlamentarul Victor Negrescu şi-a deschis luni, la sediul PSD Ploieşti, un birou de europarlamentar, acesta arătând că organizaţia PSD Prahova este una foarte puternică şi merită să fie 'recompensată'.

Citeşte şi: Mai bine o găleată de cenușă decât una de gheață portocaliilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ