Elena Udrea îşi va turna o găleată de apă în cap în faţa Guvernului

| 25 aug, 2014

Preşedintele PMP, Elena Udrea, a declarat luni, la Alba Iulia, că acceptă provocarea Ice Bucket Challenge venită din partea fostului premier Emil Boc, urmând să facă acest gest în faţa Guvernului, deoarece intenţionează să-l provoace pe Victor Ponta să-şi asume 'un duş cu apă rece' pentru 'a se trezi la realitate'.

'Accept provocarea domnului primar Emil Boc, fostului prim-ministru Emil Boc, cu plăcere. (...). Cred că o să o fac în faţa Guvernului. Mă gândeam să-l provoc pe domnul Victor Ponta să îşi asume un duş din acesta, cu apă rece, pentru că are nevoie să se trezească la realitate', a afirmat Elena Udrea, candidatul PMP la prezidenţialele din noiembrie, într-o conferinţă de presă.

Întrebată dacă cumva glumeşte, Elena Udrea a răspuns negativ.

'Nu, nu glumesc. Chiar la asta m-am gândit. Deci, dacă n-am făcut-o la Cetate (fortificaţia din Alba Iulia - n.r.), o să mă duc la Bucureşti şi o să-l provoc în faţa Guvernului pe domnul Victor Ponta să se trezească puţin la realitate, să facă o baie cu apă rece', a spus Udrea.

În ceea ce priveşte celelalte persoane pe care le va nominaliza la provocarea duşului cu gheaţă în scop caritabil, Elena Udrea a menţionat că o să se mai gândească.

Ea a afirmat că, la un moment dat, s-a gândit să răspundă provocării lansate de Emil Boc şi să îşi toarne o găleată cu apă rece pe cap chiar în Cetatea din Alba Iulia şi cu mesajul că reabilitarea acesteia este un proiect la care a ţinut foarte mult, pe care l-a sprijinit şi pe care l-a finanţat foarte mult.

'Însă, aveam această conferinţă de presă şi nu puteam să vin la dumneavoastră după ce îmi puneam în cap o găleată cu apă şi gheaţă', a conchis Elena Udrea.

Citeşte şi: Elena Udrea aşa cum NU a mai fost văzută: Cumpărând salam Victoria

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ