Mai bine o găleată de cenușă decât una de gheață portocaliilor

| 25 aug, 2014

Ice Bucket Challenge. Emil Boc a postat, duminică, clipul video în care îşi toarnă în cap o găleată cu apă cu gheață, în răspuns la provocarea Ice Bucket Challenge.

Primarul din Cluj-Napoca se simte confortabil, în concediu, speculând electoral pentru Elena Udrea prilejul alipirii la o campanie de responsabilitate socială extrem de populară la nivel mondial, dar uită că nu era la fel de generos și apropiat de semenii aflați în nevoie pe vremea când era premier.

Elena Udrea candidat. Fostul premier a acceptat “leapșa” primită de la un club de luptători de MMA din Cluj-Napoca, și a răspuns, din concediul în Turcia, prin filmulețul postat pe pagina lui de Facebook, în care îşi toarnă o găleată cu apă rece în cap și îi provoacă mai departe pe Elena Udrea şi pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Citeşte şi: Elena Udrea îşi va turna o găleată de apă în cap în faţa Guvernului

Chiar dacă se afla în concediu cu familia, Emil Boc nu a ratat momentul ca să îi servească Elenei Udrea, candidatul PMP pe care s-a angajat să îl susțină la prezidențiale, un mic artificiu de campanie, cu potențial de vizibilitate bună în media. One-two-three și fostul premier se pune la dispoziția fostei sale mebre de cabinet.

Ice Bucket Challenge. Șefa PMP a răspus că acceptă provocarea lui Boc, însă, în loc să îşi toarne găleata cu apă rece pentru atragerea donaţiilor pentru campania "ALS Ice Bucket Challenge", Udrea a declarat că va face gestul în faţa Guvernului, pentru a transmite un mesaj politic împotriva Guvernului și a premierului actual.

Deși campania pentru alegerile prezidențiale nu a început oficial, Elena Udrea nu se sfiește să denatureze mesajul campaniei internaționale de caritate și ajutor pentru cei care suferă de maladia Lou Gehrig, sau scleroza laterală amiotrofică, și să îl folosesască fără scrupule în lupta politică internă.

Elena Udrea candidat. Înainte de a fi geambaș pentru candidata lui Traian Băsescu, Emil Boc a fost o perioadă prim-ministru, iar perioada respectivă a fost marcată de măsuri dezastruoase pentru nivelul de trai al românilor de rând. Boc, Udrea și ceilalți portocalii nu și-au cerut niciodată scuze pentru faptul că au obligat o țară întreagă să strângă cureaua în 2010, fără a discerne în vreun fel între cei cu anumite posibilități și grupurile sociale aflate la limita propriilor venituri.

Desigur că Boc poate posta acum ce dorește pe pagina sa de facebook, iar Elena Udrea e liberă să își toarne găleți de apă cu gheață în cap în fiecare zi până la data primului tur al alegerilor, dar șmecheria prin care fostul premier se face acum trambulină electorală pentru candidatul PMP nu poate păcăli toți oamenii care îi țin minte pe cei doi pentru cea mai incompententă, arogantă și coruptă guvernare.

Citeşte şi: BUCKET CHALLENGE. EMIL BOC şi-a turnat găleata în cap. A nominalizat-o pe ELENA UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ