Fosta gimnastă Corina Ungureanu s-a înscris în PNL

| 12 iun, 2014

Fosta gimnastă Corina Ungureanu, care a candidat ca independent la alegerile europarlamentare din 25 mai, s-a înscris în PNL Prahova, aceasta arătând că echipa liberală este singura în care are încredere şi în care se regăseşte.

'Mă bucur foarte tare să mă aflu într-un final în locul în care cred eu că de fapt aici mi-e locul. (...) Aici am găsit înţelegere, aici am găsit oameni care m-au ascultat. Parcursul meu ca independent a fost unul lung, greu. A fost o lecţie pentru mine că lucrurile se fac doar într-o echipă puternică şi singura echipă în care eu am încredere şi în care eu mă regăsesc prin ideile mele este PNL. Voi pune umărul şi voi face tot ceea ce îmi stă în putinţă să contribui la un proiect de succes', a declarat Corina Ungureanu într-o conferinţă de presă.

Aceasta a spus că s-a înscris în partid în urmă cu şase zile, fiind vorba de o echipă în care crede 'nu de ieri, de azi' şi de un proiect la care consideră că poate contribui.

'Face parte din procesul de reconstrucţie şi întinerire (a partidului - n.r.), în perspectiva în care PNL şi-a propus şi în judeţul Prahova să se implice în toate domeniile pentru a-şi face simţită prezenţa la cel mai înalt nivel', a declarat, la rândul său, preşedintele PNL Prahova, Mircea Roşca.

Liderul liberalilor prahoveni a precizat că va propune ca fost gimnastă să facă parte din conducerea organizaţiei judeţene, mai exact din Biroul Politic Judeţean.

Corina Ungureanu a fost membru al PSD Ploieşti din luna februarie a anului 2012, iar în campania electorală pentru alegerile locale l-a sprijinit pe actualul primar al municipiului, Iulian Bădescu. De altfel, după ce acesta a fost ales în funcţie, fosta sportivă a fost numită consilier pe probleme de sport al primarului.

În august 2013, aceasta a demisionat din PSD pentru a candida ca independent la alegerile pentru Parlamentul European, scrutin la care a obţinut 27.324 voturi (0,49%).

Înainte de a deveni membru PSD, Corina Ungureanu a fost vicepreşedinte al filialei Prahova a UNPR.

Corina Ungureanu are în palmares două titluri mondiale cu echipa României, în 1997 la Lausanne şi în 1999 la Tianjin (China), dar şi două medalii de aur la Europene, cu echipa şi la sol, ambele în 1998 la Sankt Petersburg.

Tag-uri: Corina Ungureanu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ