Guerrilla se intoarce in FM! Radio Guerrilla și 3 FM - câștigătoarele concursului CNA de frecvențe radio, în București

| 24 noi, 14:01

Radio Guerrilla și 3 FM au fost votate câștigătoarele concursului Consiliului Național al Audiovizualului (CNA) de frecvențe radio, în București, în cadrul ședinței ce a avut loc marți.

În urma acestui vot, Radio Guerrilla își va relua emisia în Capitală.

Radio Guerilla a câștigat frecvența de 94,8MHz, iar radioul tematic de știri 3 FM (al SC Antena 3 SA București) a câștigat frecvența de 106,2 MHz.

Înaintea începerii votului, membrul CNA Radu Călin Cristea a anunțat că va vota pentru radio 3FM.

"Am să susțin radioul Antenei 3 dintr-o logică care ține de rațiune și de pragmatism. În seara cu audierea ministrului Justiției, Antena 3 a avut rating de 13,4", a spus acesta, argumentând că este important ca bucureștenii să asculte un radio conectat cu o televiziune de asemenea impact.

Membrii CNA urmează să decidă, prin vot, cui vor atribui cele 48 de frecvențe scoase la concurs. În total, pentru aceste 48 de frecvențe au aplicat peste 400 de societăți.

În cazul atribuirii celor două frecvențe pentru București, radiourile câștigătoare au fost votate din primul tur.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ