Handbalistele românce s-au întors din Danemarca. Cum au fost întâmpinate la aeroport

| 22 dec, 08:21

Naționala feminină de handbal a României, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial, s-a întors în noaptea de luni spre marți în țară. Jucătoarele au fost așteptate la aeroport de ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, oficiali, prieteni și rude.

„Vă felicit pentru performanța obținută la Campionatul Mondial, dar și pentru determinarea și dăruirea cu care ați luptat până în ultimul minut al fiecărui meci. Sunt convinsă că turneul preolimpic va fi tot ca meciul România — Polonia și sper să vă văd campioanei olimpice anul viitor, pentru că ați arătat că puteți și meritați”, a declarat ministrul Elisabeta Lipă.

Handbalistele au fost așteptate în fața aeroportului de circa 50 de suporteri cu steaguri, care au scandat ''România! România!'', ''Cinste lor, cinste lor, cinste campioanelor!'', ''Suntem mândri de voi!'' Jucătoarele au coborât din autocar și au făcut câteva poze cu fanii.

Valentina Ardean-Elisei, căpitanul echipei naționale, a mulțumit pentru primirea făcută: „Ne bucurăm că ne-am întors acasă cu o medalie. Ne dorim să fim la fel și în continuare și să avem rezultate pozitive cât mai multe”.

România a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Danemarca, după ce a întrecut Polonia în finala mică, cu scorul de 31-22.

România a ratat finala mare, după ce a fost învinsă în semifinale de Norvegia, cu 35-33 (17-14, 27-27), după prelungiri.

Citește și: Cristina Neagu, cea mai bună jucătoare a Campionatului Mondial de Handbal


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 23:07
IdergeMen
stromectol dosage poids
buy stromectol for humans online The conversion of 27HC from the hydroxylation of cholesterol is achieved by the cytochrome p450 enzyme, CYP27A1 104
22 dec, 09:49
SIBNET
mesaj
Fetele noastre “ de bronz “ au demonstrat din nou ca, atunci cand joaca aproape de valoarea lor, sunt greu de invins. In realitate, ele se afla pe primul loc mondial, la egalitate cu nationala Norvegiei. Viitorul arata bine.
In alta ordine de idei, sellectam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ