Incepând de vineri, mandatul de preşedinte al lui Băsescu a încetat

| 04 mai, 2014

Şi-acum ce facem? Îl suspendăm iarăşi? Ar fi o prostie. Nu pentru că nu merită, ci pentru că o eventuală criză politică ne-ar face rău tuturor.

Dacă ar fi să fim nostalgici, mandatul de preşedinte al lui Traian Băsescu a încetat din iulie 2012, când 7,4 milioane de români au votat pentru demiterea sa. Atunci însă, folosindu-se de diferite tertipuri, Băsescu a reuşit să rămână în funcţie, dar şi-a pierdut legitimitatea. Acum, cel care se autoproclamă apărătorul statului de drept şi e promovat drept singura speranţă a domniei legii în România, de fel şi fel de personaje ocupate de aspectul organelor genitale ale soţiilor concurenţei, a luat Constituţia şi s-a şters pur şi simplu cu ea, astfel încât locul să fie curat pentru cei anterior menţionaţi.

Traian Băsescu a pozat, într-o ipostază absolut penibilă, la malul mării, alături de Elena Udrea, îmbrăcat cu un tricou cu mesajul „Vote for PMP”. Potrivit Constituţiei, preşedintele României este obligat să fie apolitic. Acest lucru nu îl împiedică să facă publicitate electorală pentru PMP, partidul al cărui preşedinte este Eugen Tomac, dar care este condus de facto de Băsescu şi Udrea.

În 2012 şi nu numai, Băsescu spunea că are cu el tot timpul Constituţia, în buzunarul de la piept. Având învedere că în pozele cu pricina, ocupantul Palatului Cotroceni poartă un tricou, este lesne de înţeles că nu avea nici un buzunar la piept, de unde poate şi eroarea. N-a avut textul, n-a ştiut ce spune, n-a ştiut că astfel de acţiuni sunt o bătaie de joc la adresa Legii Fundamentale.

Şi-acum ce facem? Îl suspendăm iarăşi? Ar fi o prostie. Nu pentru că nu merită, ci pentru că o eventuală criză politică ne-ar face rău tuturor. Ar fi o mare idioţenie ca, înainte cu câteva luni de alegeri, preşedintele să fie suspendat. Acest lucru ar anula toţi paşii înainte pe care economia românească i-a făcut în ultimii doi ani.

Din păcate, Băsescu se comportă ca un bărbat gelos, ranchiunos, care ştie că iubita nu-l mai doreşte. Nu, nu este vorba de Elena Udrea, ci de România. România a fost iubita lui Băsescu în ultimii 9 ani şi jumătate. N-a iubit-o în sensul romantic al cuvântului, ci în sensul în care a abuzat de ea, s-a folosit de ea. A fost o iubire din interes. Acum ştie că peste şase luni o va pierde, aşa că îi face cât mai mult rău posibil, o face să sufere cât mai mult, pentru faptul că îl părăseşte pentru altul. Cine este acest „altul”? Cel mai probabil Victor Ponta, dacă ne luăm după sondaje. Aşa că Băsescu face orice pentru a-i pedepsi pe amândoi. Îşi bate joc în continuare de România, dar în acelaşi timp caută să-l lovească şi pe Ponta, în speranţa că România nu-l va mai găsi atractiv pe acesta, ci va realiza că bărbaţii sunt nişte porci şi va prefera o blondină, o femeie, pe Elena Udrea, în speranţa că aceasta va fi mai gingaşă şi nu-şi va mai bate joc de ea.

Singura problemă a lui Băsescu e că România ştie foarte bine cine este Elena Udrea şi ce-i poate pielea, ştie că dacă o alege, tot la marinar se întoarce, şi urmează un nou ciclu de violenţe domestice.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 mai, 2014
Cimpoi cu un Coi
Miss Piranda
pe ala il cheama de fapt sTomac si nu Tomac. matzu gros al PMP este Eugen sTomac.
05 mai, 2014
fan Sultanescu
Dle Sultanescu,prietene,consilierule...
sunt plecat din tara...
as vrea sa stiu la ce data si la ce ora a stabilit dl.Voiculescu suspendarea...
sper ca mai repede,sa poate si dansul sa mai participe
05 mai, 2014
peter
Andrei Pop sluga lui Ponta
se vede ca esti sluga lui timpitul Ponta , esti penibil si obsedat , sa-ti stea in git obsesia pe tot restul vieti tale Andrei
04 mai, 2014
midoc
incepand de vineri mandatul de Presedinte a incetat
Autorul articolului a spus sintetic cine este de fapt acest individ fara niciun fel de rusine,care prin toate actiunile sale pune in primejdie securitatea Romaniei.Actiunile sale politice sunt incalificabile si ce este mai periculos ca angreneaza structurile vitale a le statului roman,cine l-a ales in 2004,2009 sa se spele cu el pe cap, nu ne trebuia un asemenea om!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04 mai, 2014
GEORGE TIMISOARA
........
Sa mori tu FA , CHIAR NU VEDETI CA ACEASTA PATA DE MENSTRUATIE PE HARTA ROMANIEI NU STIE ALTCEVA DECAT JOS BASESCU ? ce dracu ati facut doi ani Mincinosilor , 7,4 milioane de ce ? voi sunteti in mintea voastra 7,4 milioane de hoti ,si slugoi antenisti ,infractori , a se vedea cati rosiatici corupti sunt la puscarie incepand cu nastase , mars la padure politicianule de kkt
04 mai, 2014
GEORGE
Raspuns unui complice la minciuna
mai pitzigoilor , ne lasati cu vrajeala asta tampita ? ce dracu sunteti voi in clika aceasta psd-ista decat latratori si jefuitori de bani publici , aruncati un ochi pe toate site-urile cu politica sa vedeti cine dracu va sustine inafara de membrii vostri slugoi , voi va votati intre voi cu neamurile voastre cu tot , si atat de penibili ce sunteti va credeti nustiu cate milioane ,

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ