Inspector de la Poliția Capitalei, arestat pentru luare de mită

| 12 iul, 2014

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) l-au reţinut pentru 24 de ore pe subinspectorul Poliţiei Capitalei, Mircea Alexandru Stănciulescu, iar acesta urmează să fie propus Tribunalului Bucureşti pentru arestare preventivă sub acuzaţia de luare de mită şi trafic de influenţă, după ce ar fi cerut 15.000 lei de la o persoană pentru a-i rezolva favorabil un dosar penal.

'Din ordonanţa de reţinere, întocmită de procurori a reieşit că în cauză există date şi probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă potrivit căreia inculpatul Mircea Alexandru Stănciulescu i-a solicitat în repetate rânduri unui martor denunţător suma de 15.000 lei în vederea rezolvării favorabile a unui dosar penal, în care acesta este cercetat pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe', informează un comunicat al DNA remis sâmbătă AGERPRES.

De asemenea, inculpatul i-a promis denunţătorului că va interveni şi pe lângă procurorul de caz pentru ca acesta, la rândul lui, să dispună o soluţie de clasare a cauzei.

Procurorii anticorupţie l-au prins în flagrant, vineri, pe subinspectorul de la Poliţia Capitalei, asupra sa fiind găsită suma de 4.500 lei, solicitată şi primită de la martorul denunţător.

Ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore a fost dispusă pentru Mircea Alexandru Stănciulescu începând de la data de 11 iulie, ora 22,00, până pe 12 iulie, ora 22,00, dată până la care judecătorii vor decide dacă îl arestează preventiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ