Klaus Iohannis: Noi vrem puterea

| 18 noi, 2014

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat la prima conferinţă de presă alături de co-preşedintele PNL, că noul partid vrea puterea, iar cel mai târziu aceasta se va întâmpla la alegerile parlamentare în 2016.

Câştigătorul alegerilor prezidenţiale şi co-preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat că partidul pe care încă îl conduce vrea puterea. "Ce dorim noi e o schimbare a puterii in Romania. Noi, PNL, dorim sa preluam puterea. Acest lucuru se va intâmpla în 2015 sau cel mai târziu în 2016".

Principalele declaraţii ale lui Klaus Iohannis

-  Klaus Iohannis a reluat temele importante din prima conferinţă când a cerut de urgenţă picarea legii amnistiei şi graţierii.

- De asemenea, a cerut ca Parlamentul să încuviinţeze toate cererile Justiţiei în cazul parlamentarilor anchetaţi şi simplificarea procedurii de ridicare a imunităţii parlamentare.

- A cerut partidelor să înceapă discuţiile pe codul electoral şi să modifice legile din acest cod astfel încât să nu mai existe evenimentele care au avut loc în primul şi al doilea tur al alegerilor prezidenţiale

- Asteptam bugetul, este nevoie de bugetul pe 2015 sa vina guvernul sa ne arate cum plateste pomenile electorale.

Citeşte şi:  Klaus Iohannis, la prima conferinţă: Solicit Parlamentului să se ţină de cuvânt - să pice legea amnistiei

Despre legea traseiştilor politici:  Trebuie sa pice legea de aprobare OUG si in Senat, cei care au schimbat partidul sint pasibili de revocarea din functie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ