Medici acuzaţi de şpagă pentru pensionări anticipate

| 17 iun, 08:10

Au fost audieri pe bandă rulantă la DNA Galaţi, într-un dosar în care mai multe cadre medicale sunt acuzate că au luat şpagă ca să elibereze certificate de boală unor persoane în vederea pensionării.

Patru medici şi două asistente de la Serviciul de Expertiză Medicală din cadrul Casei de Pensii Brăila au fost ridicate de procurori chiar din birou şi duse la audieri. Totodată, zeci de brăileni pensionaţi pe caz de boală au fost aduşi în faţa procurorilor din Galaţi ca să spună dacă au dat mită doctorilor acuzaţi în dosar.

Oamenii au stat în curtea DNA până noaptea târziu, iar mulţi nici nu ştiau pentru ce au fost chemaţi. 

Cadrele medicale de la Serviciul de Expertiză Medicală din cadrul Casei de Pensii Brăila au fost duse la audieri la DNA Galaţi după ce procurorii le-au percheziţionat locuinţele şi birourile, de unde au ridicat acte şi sume de bani. 

Şase persoane au fost ridicate chiar de la lucru, după ce şefei Comisiei de expertiză, medicul Ana Boală, i s-a făcut un flagrant la birou.

Pe lângă medicii şi asistentele acuzate de luare de mită, la DNA Galaţi au fost audiaţi zeci de oameni pensionaţi pe caz de boală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 iun, 11:25
IONUT
oferta munca!!!!
Oferta cea mai convenabila de lucru la domiciliu!

Castiga experienta alaturi de noi si faceti bani cu o munca moderna si placuta!
Cautam oameni foarte seriosi si interesati de un venit suplimentar in timpul liber,acasa, comod in fata calculatorului.Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ