Membru CSM acuză DNA de exces de zel

| 28 apr, 12:37

Membru în CSM, judecătorul Mircea Aron, reprezentantul CSM în fața Comisiei Juridice, a avut o poziție tranșantă. Acesta le-a spus senatorilor că în acest moment avem un spectacol al cătușelor total nejustificat și a acuzat DNA de exces de zel.

El susține că oamenii intrați în colimatorul DNA nu sunt din start vinovați, iar prin purtarea acestora cu cătușe în spațiul public li se ignoră prezumția de nevinovăție.

Mircea Aron le-a propus senatorilor să facă o modificare mai amplă în lege și să modifice inclusiv legea CNA, pentru ca televiziunile de știri să nu mai poată oferi acest show al cătușelor.

Citeşte şi: INCREDIBIL: Arestaţii preventiv, fără cătuşe. CINE cere asta

În cadrul Comisiei Juridice au venit două amendamente la Codul de procedură Penală asemănătoare, unul din partea senatorului PSD Șerban Nicolae, iar al doilea din partea senatorului UDMR, Pataki Csaba.

Tag-uri: catuse, csm, DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ