Monica Macovei: O să plec din funcţia de europarlamentar când o să devin preşedinte

| 07 aug, 2014

Monica Macovei candidat. Eurodeputata PDL Monica Macovei a declarat, joi, că va demisiona din Parlamentul European doar în cazul în care va fi aleasă în funcţia de preşedinte al României, motivând că postul nu este incompatibil cu statutul de candidat în alegerile prezidenţiale.

Monica Macovei candidat. 'Ştiţi că eu sunt cu legea şi cu principiile. Nu este nicio incompatibilitate şi nicio interdicţie şi nu-mi aduc aminte ca vreun candidat de preşedinte până acum, în România, să fi făcut asta. Dar, lăsând la o parte exemplele, eu fac şi ceva diferit.(...) Deci eu o să plec din funcţia de europarlamentar când o să devin preşedinte', a declarat Monica Macovei într-un interviu la Adevărul Live.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei şi-a anunţat oficial candidatura ca independent la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014.

CITESTE SI Monica Macovei amenință să devină un candidat-problemă pentru dreapta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ