NIMENI NU ȘTIA! Nicolae Ceaușescu, LA UN PAS DE MOARTE cu un an înainte de a fi executat

| 08 iul, 2014

In primavara anului 1988 Nicolae Ceausescu era cat pe ce sa moara din cauza diabetului. Tratamentul cu medicamente nu mai dadea rezultate, iar starea lui s-a inrautatit.

Atunci a fost chemat cel mai bun specialist in nutritie si diabetologie din tara, profesorul doctor Iulian Mincu. Profesorul spune ca starea fostului dictator se inrautatise deoarece medicul care il trata nu ii administra insulina, pentru ca Elena Ceausescu se opunea. Din acest motiv fostul presedinte al tarii intrase intr-o stare de precoma, scrie kanald.ro

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ceauşescu se mândrea cu diploma de BAC. Cum a obţinut-o

 

Ulterior insa, la insistentele medicului, Elena Ceausescu a acceptat administrarea de insulina iar starea sotului ei a inceput sa dea semne de imbunatatire.

 

Dupa ce si-a revenit, Nicolae Ceausescu a plecat in vizita in mai multe tari. Atunci l-a luat pentru prima data si pe profesorul Iulian Mincu sa il insoteasca. Brusc dupa calatorie insa, legatura s-a rupt.

CITEȘTE ȘI: Iată care au fost ultimele cuvinte ale soților Ceaușescu!


Profesorul Iulian Mincu continua sa salveze vieti, fiind recunoscut drept cel mai bun specialist in nutritie si diabetologie din tara.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ