Ponta despre eventuala candidatură la Preşedinţie: O astfel de decizie nu se ia uşor, e un proiect colectiv

| 10 apr, 2014

O decizie privind eventuala candidatură la preşedinţia României nu poate fi luată uşor, pentru că nu este vorba de un proiect personal, ci de unul colectiv, a afirmat vineri, la Piteşti, preşedintele PSD, Victor Ponta.

'Nu am anunţat candidatura la funcţia de prim-ministru decât după ce am avut foarte multe discuţii cu toţi colegii mei de alianţă, cu toţi colegii mei din partid. Acestea nu sunt proiecte personale, acestea sunt proiecte colective. Avem timp şi (...) cred că o asemenea decizie nu o iei uşor, pentru că atunci nu-i dai importanţă. Deci mă voi sfătui cu colegii mei de alianţă, cu toţi cei care vor fi în proiect alături de noi şi cred că cel care are şansele cele mai mari va trebui să candideze şi va şi câştiga', a declarat liderul social-democrat în cadrul unei conferinţe de presă.

Întrebat dacă a decis să facă la Piteşti un anunţ în privinţa candidaturii sale la funcţia de preşedinte al României, cum a făcut în cazul candidaturii la şefia PSD, Ponta a negat.

Primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, afirmase anterior, în discursul ţinut cu ocazia lansării candidatului la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, că Victor Ponta va fi, în opinia sa, viitorul preşedinte al României.

'Eu nu ştiu ce să zic despre previziunile domnului primar Pendiuc, m-a sunat pe la începutul anului 2010 şi mi-a zis că trebuie să fiu preşedintele PSD. (...) Vreau să-i mulţumesc pentru că mi-a dat curaj (...) Acum nu mai ştiu ce aţi zis că o să fiu, dar cine ştie?', a replicat Victor Ponta.

Liderul PSD a făcut, în discursul său, şi o glumă cu privire la campania pentru alegerile prezidenţiale. 'Ca să-l liniştesc pe domnul Pendiuc, eu în săptămâna dinainte de alegeri stau acasă sau cel mult stau cu colegii de partid, nu mă duc nicăieri, că ştiu că aveaţi această grijă, să alegeţi un preşedinte care să nu mai facă greşeli în ultima săptămână. Vă garantez că nu veţi mai munci şi liderul dumneavoastră cumva să greşească în ultima clipă, eu voi fi tot timpul alături de voi (...)', a afirmat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ