Dragnea: Declaraţia lui Ponta de la Piteşti m-a bucurat foarte mult

| 10 apr, 2014

Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat joi că declaraţiile premierului Victor Ponta de la Piteşti în care acesta ar fi lăsat impresia că va candida la prezidenţiale l-au bucurat foarte mult.

'Declaraţia lui m-a bucurat foarte mult şi să ştiţi că a bucurat tot partidul. În primul rând Victor Ponta a arătat că nu se teme de tot ce se întâmplă în această perioadă, ba dimpotrivă că este din ce în ce mai motivat. Doi, că ţine cont de ceea ce îşi doreşte acest partid, cel mai mare şi cel mai serios partid din România şi cel mai hăituit partid din România', a afirmat Dragnea la Antena 3, adăugând că premierul va lua o decizie în privinţa candidaturii 'după ce va cumpăni' foarte bine.

Întrebat dacă va deveni preşedinte al PSD şi prim ministru în condiţiile în care Ponta va candida la prezidenţiale, Dragnea a replicat: 'Nu sunt ţintele mele în viaţă nici să fiu preşedinte la PSD, nici să fiu prim ministru (...) şi descurajez pe oricine în partid să înceapă aceste discuţii.'

Joi la Piteşti, primarul PSD Tudor Pendiuc a afirmat că Victor Ponta va fi viitorul preşedinte al României, iar premierul a spus că Pendiuc a mai făcut previziuni şi în 2010, când a ajuns preşedintele PSD.

'Eu nu ştiu ce să zic despre previziunile domnului primar Pendiuc, m-a sunat pe la începutul anului 2010 şi mi-a zis că trebuie să fiu preşedintele PSD. (...) Vreau să-i mulţumesc pentru că mi-a dat curaj. (...) Acum nu mai ştiu ce aţi zis că o să fiu, dar cine ştie?', a spus Ponta.

Premierul a făcut, în discursul său, şi o glumă cu privire la campania pentru alegerile prezidenţiale. 'Ca să-l liniştesc pe domnul Pendiuc, eu în săptămâna dinainte de alegeri stau acasă sau cel mult stau cu colegii de partid, nu mă duc nicăieri, că ştiu că aveaţi această grijă, să alegeţi un preşedinte care să nu mai facă greşeli în ultima săptămână. Vă garantez că nu veţi mai munci şi liderul dumneavoastră cumva să greşească în ultima clipă, eu voi fi tot timpul alături de voi (...)'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ