Ponta: Când pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu, îi vom face dreptate şi lui Costică Nicolescu

| 10 apr, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Piteşti, că fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu, dar şi "celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot" li se va face "dreptate" când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

Victor Ponta a spus că lui Constantin Nicolescu i se va face dreptate când Traian Băsescu nu va mai fi preşedinte.

"Eu cred că dreptate se va face până la capăt în ziua în care pe poarta de la Cotroceni va ieşi Băsescu şi noi toţi cei care ne-am luptat cu el vom şti că am avut un scop şi că am câştigat această bătălie", a spus Ponta, adăugând: "Atunci îi vom face dreptate şi lui Costică Nicolescu şi celorlalţi mulţi care nu au putut să fie învinşi la vot şi atunci s-a încercat în cazul multora să fie învinşi pe alte căi".

Preşedintele PSD se află, joi seară, la Piteşti, unde PSD Argeş a organizat o acţiune politică pentru susţinerea candidaturii lui Florin Tecău la alegerile parţiale pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş. În prezent, Tecău, care în ultimii ani a fost vicepreşedinte al CJ Argeş, conduce această instituţie ca interimar, după încetarea mandatului fostului preşedinte Constantin Nicolescu.

În 24 februarie, prefectul Cristian Soare a semnat ordinul privind încetarea mandatului şefului CJ Argeş, Constantin Nicolescu, în condiţiile în care Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictelor de interese de către Nicolescu.

ANI a stabilit existenţa conflictului de interese prin semnarea sau aprobarea de către acesta, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, a 14 contracte (13 contracte în sumă de 1.139.715,84 lei, cu TVA inclus şi un contract adiţional de prelungire a perioadei) încheiate de către CJ Argeş sau instituţii şi servicii publice aflate în coordonarea, subordinea sau sub autoritatea Consiliului cu SC Autopro Mond SA, respectiv, SC Mac Auto SA (societăţi la care Nicolescu este acţionar majoritar, în procent de 92,194% şi, respectiv, 63,08%).

Suma totală a celor nouă contracte încheiate sub semnătura lui Constantin Nicolescu, a celor cinci contracte încheiate cu aprobarea acestuia, a celor 12 contracte încheiate de către societăţi la care acesta sau soţia lui sunt acţionari majoritari, precum şi a prestărilor de servicii efectuate instituţiilor şi serviciilor publice aflate în coordonarea, subordinea sau sub autoritatea Consiliului Judeţean Argeş, de către societăţile la care preşedintele CJ Argeş sau soţia acestuia sunt acţionari majoritari este de 1.567.305,45 lei, mai nota ANI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 apr, 2014
Baiazid
Tafnosul pontaxe!
Încet-încet, băieții se regrupează pentru bătălia cea mai importantă a vieții lor: libertatea sau pușcăria. Mulți dintre ei nu mai merită să fie liberi, o știu și ei prea bine, dar nu le surâde deloc opțiunea cealaltă. Îi cred și eu, cui i-ar surâde? Din nefericire, singura șansă care le-a mai rămas pentru a-și salva pielea este să se pună la adăpost în mijlocul adunăturii de infractori denumită Parlament și să continue lupta de acolo, din instituția care ar trebui să propună, să dezbată și să adopte legi pentru condamnarea infractorilor, și nu pentru protejarea lor. Însă Parlamentul României, a încetat demult să mai reprezinte „interesul național” o expresie atât de dragă ipocritului general Oprea, în acest moment nefiind altceva decât o clădire oarecare pe care ar trebui să agățăm o placă mare pe mult mai apropiată de adevăr: care să scrie cu litere uriașe luminoase și vizibile și noaptea (ca pe-un club de striptease care oferă servicii complete!) o cu totul altă denumire, Cosa Nostra!



PSD & USD creează statul prădător.De la venirea la putere, PSD & USD a tot încercat punerea la adăpost a parlamentarilor săi de justiție. Vă amintesc că anul acesta, USL a mai încercat de două ori să construiască o super-imunitate parlamentarilor, prin modificările aduse statutului parlamentarului. Ceea ce fac cei de la USD este o rușine care ne scoate de pe harta statelor democratice din Europa. Atunci când ai o categorie de persoane, cum sunt aleșii parlamentari, care nu se supun legilor ca orice cetățean, nu te mai poți numi stat de drept.



Antena 3 si Romania Tv ar trebui imediat inchise si puse in discutia CSAT!!!
Este de interes national sa fim corect informati si sa stim ce alegem din ceea ce vedem pe micile ecrane sau ce citim in presa!!!
Ce vedem la aceste doua televiziuni decat dezimformare si manipulare???
Cum este posibil ca doi dintre cei mai

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ