Ponta îi mulţumeşte maestrului Beligan pentru susţinere şi îi cere iertare pentru ce a trebuit să îndure

| 23 sep, 2014

Am primit ca pe un dar uimitor vestea ca ma sustineti. Dar acum citesc si nu-mi vine sa cred ce cuvinte va sunt adresate public de catre oameni care sunt datori sa va respecte. Va cer iertare pentru tot ce trebuie sa indurati astazi. Va cer iertare si din partea celor care si-au mai gasit o tinta fiindca nu pot trai altfel decat incercand sa doboare valori, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

"Ura si dezbinarea sunt bolile de care Romania trebuie sa se vindece. Pentru cei care se intrebau ce inteleg eu prin Marea Unire a romanilor - exact asta inteleg. Vreau sa renuntam la rabufnirile absurde de ura la adresa celor care gandesc altfel decat noi. Vreau sa nu mai privim totul din perspectiva "noi versus ei", ci sa reinvatam ce ne uneste. Si mai ales sa reinvatam sa respectam valorile care ne fac puternici ca natiune.

"Mandri ca suntem romani" nu e un slogan, nu e un gand banal, nu e nationalism ieftin. Este un indemn: sa respectam cu adevarat ce avem pretios si ce ne face mai buni. De pilda, sa il respectam pe maestrul Radu Beligan pentru tot ce a facut si face pentru noi. La fel cum trebuie sa ii respectam si pe cei care nu ne sustin.

Cine nu intelege asta vrea sa continue cercul vicios al ultimilor 10 ani - demolare, ura, conflict.

Maestre, va multumesc pentru cuvintele frumoase! Si stiu ca nu e nevoie sa va asigur eu de dragostea pe care v-o purtam noi toti - publicul caruia i-ati daruit atat de mult. O simtiti in jurul dumneavoastra, acoperind vocile stridente ale catorva care nu stiu altceva decat sa urasca", notează premierul pe pagina personală de Facebook.

Citeşte şi: Mesajul lui Radu Beligan pentru susţinerea candidaturii lui Victor Ponta

Citeşte şi: O pleiadă de actori se revoltă împotriva lui ANDREI PLEŞU. Care este motivul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
ion ionel
Ponta ii mulțumește lui Beligan
Beligane, te-ai făcut de c...Tu și înainte ai lins pe toți din Partidul Comunist, acum lingi din nou. Ce decădere morală. De, senilitatea. Altfel ai fi văzut ce vrea Ponta: RUȘII ÎN ȚARĂ, PARTID UNIC!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ