Victor Ponta: SIE va fi condus până la sfârşitul anului de generalul Silviu Predoiu

| 23 sep, 2014

Victor Ponta consideră că preşedintele Traian Băsescu nu mai are legitimitate să propună un nou şef al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), subliniind că noul şef al statului, în decembrie, îl va recomanda majorităţii parlamentare pe succesorul lui Teodor Meleşcanu.

"Opinia mea este că actualul preşedinte, domnul Băsescu, nu are niciun fel de legitimitate să mai propună ceva şi că, bineînţeles, noul preşedinte, în decembrie, va propune majorităţii parlamentare, pentru că e nevoie de un vot al Parlamentului, un nou şef de Serviciu de Informaţii Externe', a declarat Victor Ponta, marţi, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că, deocamdată, generalul Silviu Predoiu, prim-adjunctul SIE, are toată competenţa să conducă foarte bine instituţia.

"Deocamdată, prim-adjunctul are toată competenţa şi atribuţia necesară pentru ca încă două luni sau cât mai durează, mai are domnul Băsescu să conducă foarte bine. E un om cu experienţă', a arătat premierul.

Întrebat dacă va numi şefii de servicii din Opoziţie în cazul în care va câştiga prezidenţialele, Victor Ponta a răspuns: 'O să numesc o persoană competentă'.

Premierul Victor Ponta a participat, marţi, la Palatul Parlamentului, la o conferinţă privind libertatea presei, influenţa politicului asupra mass-media şi corupţia organizată.

Preşedintele Traian Băsescu le-a scris luni preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, Călin Popescu-Tăriceanu şi Valeriu Zgonea, să ia act de demisia lui Teodor Meleşcanu din funcţia de director al SIE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 2014
Mazare & Nicusor Constantinescu
Pontaxe
Baga-l viorele pe mazare sau pe nicusor constantinescu....Si daca ai opozitie nu mai sta pe ganduri si pune-l pe tata socru sef la SIE. Mai potrivit ca ilie sarbu cine poate fi in functia asta si in constructia ta mareata de kimirsen mc dictator al romaniei care deja ai inceput sa umplii stadioanele cu plebea oblgata sa vina si sa te aplaude mai ceva ca pe vremea lui Ceausescu!!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ