Reacția lui Meleșcanu după acuzațiile în privința strângerii voturilor

| 24 sep, 2014

Teodor Melescanu dezminte ca Mircea Dogaru, cunoscut pentru pozitiile sale pro-ruse ar fi strans semnaturi pentru candidatura sa la presedintie si sustine ca are "profilul perfect" si sanse foarte mari de a ajunge sef al statului.

Invitat, miercuri, la postul B1TV, directorul demisionar al SIE nu s-a aratat deranjat de faptul ca Traian Rece a anuntat ca Partidul Dreptatii Sociale i-a retras sprijinul, spunand ca i se pare corect ca aceia care nu mai cred in candidatura lui independenta si in programul lui sa isi retraga sprijinul.

"Pentru mine situatia e foarte clara. Semnaturile care sunt stranse, indiferent cine le strange, sunt ale unor cetateni care isi asuma dreptul de a te sprijini in cursa electorala. Chiar daca si-ar retrage tot ce spune ca a strans dansul raman cu mult peste 200 de mii de semnaturi", a declarat Melescanu, precizand ca semnaturile pot fi retrase doar de cetatenii care au semnat, nu de cei care au depus listele.



Intrebat daca liderul sindicatului Cadrelor militare disponibilizate, colonelul in rezerva Mircea Dogaru, a strans semnaturi pentru el, Teodor Melescanu a negat categoric.

"Domnul Dogaru nu a strans semnaturi pentru mine, cum nu am strans nici eu pentru mine. A trimis o scrisoare cate toate organizatiile care faceau parte din consiliu", a declarat acesta, dezvaluind ca o analiza a scos la iveala ca profilul cel mai potrivit pentru Cotroceni l-ar avea Ioan Ghise si el.

Intrebat daca il afecteaza asocierea cu Mircea Dogaru, cunoscut opiniei publice ca filorus, si pentru faptul ca acum doi ani sustinea desfiintarea DNA si ANI, Melescanu a spus ca nu este afectat de acest lucru, pentru ca programul sau este pro-occidental.



Intrebat inca o data daca Dogaru a strans vreo semnatura pentru el, Melescanu a raspuns: "Nicio semnatura", sustinand ca cele peste 300.000 de semnaturi au fost stranse "de o echipa de tineri, prieteni de familie, studenti la Politehnica, la gura de metrou, in caminele studentesti, in locuri de mare aglomeratie".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ