Reacţia dură a copreşedintei PNL în cazul lui Varujan Vosganian: Gorghiu cere DEMISIA de urgență a lui Vosganian

| 13 feb, 15:35

Într-o scrisoare adresată senatorilor PNL, Alina Gorghiu i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL. Copreşedinta partidului a mai menţionat faptul că, dacă nu va face acest lucru, va propune excluderea sa din partid.

”I-am cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar în cazul în care acest lucru nu se va produce, voi propune excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. De asemenea, luni, voi fi prezentă la şedinţa grupului parlamentar al senatorilor PNL, pentru a a stabili împreună modalitatea prin care accidentul politic petrecut pe 12 februarie să nu se mai repete vreodată”, explică Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Alina Gorghiu, despre votul în cazul Vosganian: Un accident

Scandalul a fost stârnit de respingerea în Senat a cererii DIICOT de urmărire penală a fostului ministru Varujan Vosganian.

Citeşte şi: STENOGRAME: Cum făcea Varujan Vosganian lobby în Guvern pentru Interagro

Printre alţi membri PNL care i-au cerut demisia senatorului Vosganian s-a aflat şi vicepreşedintele PNL, Alin Tişe. Acesta i-a cerut lui Varujan Vosganian să-şi dea demisia de onoare din partid, "pentru a nu exista discuţii că este protejat de PNL".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ