Se risipește misterul din jurul Bătrânului de la București… Toate drumurile duc la Cotroceni

| 30 iul, 2014

Bătrânul și marea. Ce bine ar fi fost dacă acum, la final de mandat, Băsescu s-ar fi ținut de o promisiune mai veche și s-ar fi întors pe mare. Ce bine ar fi fost dacă ar fi avut îndeletnicirile unui bunic normal, s-ar fi dus la pescuit și ar fi lăsat politica deoparte. În schimb, insistă să ne facă nouă, românilor, zile acre.

Un nou personaj a apărut în scandalul Bercea-Băsescu, zis „Bătrânul”, despre care jurnalistul Răzvan Savaliuc spune că ar fi însuși Traian Băsescu, cel care nici usturoi n-a mâncat, nici gura nu-i miroase. Și uite așa, de la pitorescul Caragiale care parcă a scris operele sale privind într-un glob de cristal la politica anilor 2000, am ajuns la literatura internațională, la Ernest Hemingway și al său roman „Bătrânul și marea”.

Dar nu despre un pescar și lupta sa cu un pește spadă e vorba în această poveste a noastră, ci despre un Bătrân, fost comandant de navă, actual președinte, și care pare că s-a înfruntat și el cu o purtătoare de spadă, Justiția, doar că de data aceasta rechinii au fost de partea sa, obiectivul său nefiind acela de a aduce Justiția în barcă, ci de a o devora până îi rămâne doar scheletul.

Citeşte şi: Băsescu implicat într-o nouă afacere suspectă. Preşedintele a şters urma a 280 de mii de dolari


Acesta este Traian Băsescu acum, un bătrân ranchiunos, plin de ură și orbit de mirajul puterii. Setea aceasta bolnăvicioasă de putere l-a făcut ca pe ultima parte a mandatului, văzând că îi scapă hățurile, să comită greșeli, în disperarea sa de a rămâne cât mai mult în vârful piramidei.

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU, acuzat de spălare de bani. MUGUR CIUVICĂ solicită redeschiderea dosarului


Traian Băsescu ne-a spus că a știut despre problemele fratelui său încă de acum un an, apoi a dat-o la întors că de fapt nu a știut, iar acum încep să apară informații că președintele nu doar că a știut despre matrapazlâcurile fratelui său, ci a fost direct implicat în ele! Oare l-a crezut cineva când a spus că n-avea informații despre relația fratelui său cu Bercea Mondial? sau că nu a știut de activitățile ilegale ale interlopului? Vorbim aici de cel care și-a făcut un adevărat brand, Băsescu-știe-tot, președintele-jucător, cel care avea informații și despre Patriciu, și despre Gruia Stoica, și despre domnul chestor, despre toată lumea, mai puțin despre sânge din sângele său, propriul frate.

Citeşte şi: RomâniaTV.net: Cine este "BĂTRÂNUL de la Bucureşti" din dosarul Băsescu-Bercea


Bătrânul și marea. Ce bine ar fi fost dacă acum, la final de mandat, Băsescu s-ar fi ținut de o promisiune mai veche și s-ar fi întors pe mare. Ce bine ar fi fost dacă ar fi avut îndeletnicirile unui bunic normal, s-ar fi dus la pescuit și ar fi lăsat politica deoparte. În schimb, insistă să ne facă nouă, românilor, zile acre.

Informațiile apar, zilele trec, decembrie se apropie, imunitatea dispare, disperarea crește. Bătrânul de la Cotroceni parcă începe să audă sunetul zăvoarelor. Ar fi fost mai plăcut cel al valurilor mării.

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ