Senatorul Liviu Pop îi cere preşedintelui să spună cum a cunoscut-o pe Elena Udrea

| 14 oct, 2014

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că preşedintele României ar trebui să explice public cum a cunoscut-o pe Elena Udrea şi să nu-i fie jenă să-şi viziteze fratele la închisoare.

'Sceneta miliţienească mă face să lansez un apel public către CSM să se autosesizeze, pentru că presiunea pe care o pune preşedintele asupra procurorilor în ceea ce-l priveşte pe fratele său, Mircea Băsescu, nu este normală. Creştineşte ar fi să-l viziteze la închisoare, că îi este frate, dar cam atât'', a afirmat Pop.

El a spus că ''datul cu stânga şi cu dreapta nu dovedeşte decât instabilitatea preşedintelui''.

''Îl întreb aşadar pe Băsescu, pentru următoarea declaraţie, să ne spună când a cunoscut-o pe Elena Udrea şi cine i-a prezentat-o. Sper să nu mintă, deşi acest lucru ar putea depinde de ora la care face declaraţiile. Fiindcă e evident că ceea ce spune la 18,30, infirmă la ora 22,00, iar acest lucru arată cât este de instabil', a spus senatorul Liviu Marian Pop.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 oct, 2014
iuhuhu
parerea lui POP
Domule Pop , faci mari confuzii. Cel ce declara una la o ora si altceva la o alta ora, nu este Basescu ci "bravul " tau sef de partid, Ponta , cel ce se vrea si Presedinte. Mai ramane sa recunoasc sau nu, daca a fost ofiter sub acoperire . Sigur nu recunoaste , pt. ca chiar daca este adevarat , are prostul obicei de a ascunde adevarul cum e cazul cu plagiatul. N-a recunoscut , desi specialistii in domeniu au spus clar ca este PLAGIAT.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ