Mioara Roman, dezvăluiri EXPLOZIVE despre Traian Băsescu

| 15 oct, 2014

A decis să spună, în cartea "Partea mea de adevăr", tot ce ştie despre nume grele din politică, dar şi despre personaje parcă desprinse din filmele cu James Bond.

Dezvăluirile Mioarei Roman vor arunca în aer tot ce ştiu românii despre preşedinţi, premieri şi şefi de servicii secrete. "ring" vă prezintă câteva dintre subiectele cărţii despre istoria secretă a ţării.

În 2004, "Măgureanu l-a făcut preşedinte pe Traian Băsescu", care a devenit "pionul principal al grupului Măgureanu", spune Mioara Roman: "Serviciile au mers din om în om până l-au găsit pe acela care să le facă treaba. Miza principală a ingerinţelor au fost banii. Membrii Guvernului Roman au fost îndepărtaţi pentru că n-au furat. (...) Oricine va veni după cei 10 ani cu Băsescu va fi o pornire de la zero. Băsescu a dat România înapoi cu zeci de ani şi a schimbat în rău mentalul colectiv, s-au creat reţele şi sfere de influenţă şi corupţie. Au dispărut liderii reali şi avem neoceauşism fărâmiţat în mai multe formaţiuni".

Mai multe, pe ziarulring.ro

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 ian, 00:55
aurelia
Ce zici femeie ,voi n-ati furat ?Si acum stai intr-o casa care nu ti se cuvine iar obeza de oana care n-a avut servici niciodata mai mult de 2 ani -pus zi cu zi are casa achitata ,mobila ,cumpara dansatori ,liftieri ,falsi avocati si tot ce are atarnatoare intre picioare .
Hiuo mincinoasa flescaita care te dai intelectuala dar apari la emisiuni de vagaboande .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ