Noiembrie, ultimul rol: Băsescu în rătăcirile unui piroman amorezat

| 14 oct, 2014

Iubirea e un lucru foarte mare, spunea cândva maestrul Ion Băieșu. Atât de mare încât unii își pierd simțul măsurii cu totul, așa cum a pățit de pildă și președintele Traian Băsescu, plecat cu sorcova în miniturneul de apariții televizate.

Nemulțumit de ieșirea ”cucului” de la orele serii, banalizată deja, președintele și-a mai expus talentele de showman și la emisiunea lui Rareș Bogdan, de la orele 22. L-am privit pe Traian Băsescu, cum transpira în argumentația opintită, un biet amorez decrepit și caraghios. Dar dacă acesta este ”Costel”, cine este ”Tanța”? În mod evident Băsescu e îndrăgostit lulea de funcția prezidențială și luptă din toate puterile să nu iasă din cărțile puterii.

Bătrânelul ”tulburat și frământat” de care amintește primu-l ministru a jucat deci june-prim amorez într-o piesă de teatru ”mai slabă decât a lui Turcescu”, cum a subliniat editorialistul Cristian Tudor Popescu. Dar ”Tanța” nu este numai pupitrul prezidențial, aflat permanent în centrul atenției opiniei publice. Băsescu iubește cumplit privilegiile puterii, dar nu numai. Tanța poate fi foarte bine imunitatea inventată special pentru el de către Daniel Morar, paravanul în dosarul Flota, poate fi și casa din Mihăileanu, afacerile și cariera fiicelor, onorariile grase de la Gazprom, tranzacțiile cu Cășuneanu, Vila Dante și moșia Nana, libertatea atât de periclitată a fratelui său...

Mai iubește Băsescu ceva sau pe cineva? Băsescu și-a mai prins urechile în iluzia că mai contează, că ar mai putea avea un viitor politic. Pentru asta e dispus să facă vocalize sub acest balcon plin de Tanțe, pentru această speranță face teatru scurt și prost în emisiuni de televiziune, promite, amenință, prezintă ”dovezi” care nu sunt decât simple speculații, blufează și minte. Pentru acest amor ghebos, Traian Băsescu a depășit momentul delicat al poalelor puse-n cap și ar da foc la o țară și nu în ultimul rând își asumă riscul de a pieri strivit sub un munte de ridicol, cerșind, șantajând, forțând demisii de onoare, el, politicianul care ne-a dat lecții publice în toti acești ani cum să nu-ți dai demisia nici când îți cade obrazul ca tencuiala, procurorii au ajuns să-ți pândească terminarea mandatului și duba îți umflă deja rudele de gradul 2...

Tag-uri: traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 oct, 2014
cantautor
duba deja i-a "umflat"pe :Nastase,Voiculescu,Voicu,Fenechiu...
se pregatesc si altii:Duicu,Mazare,lotul EADS,lotul Microsoft,etc
poate Basescu,poate Dragnea,de ce nu si Ponta..
e bine
15 oct, 2014
ferenci catalina
cine sapa groapa altuia..
"duba îți umflă deja rudele de gradul 2..."
ha,ha,ha...te referi la socrul Sarbu?
a fost chemat la DNA Brasov
esti bine informat,ochelaristule...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ