Ce spune Mircea Geoană despre atacul lui Băsescu la adresa lui Ponta

| 14 oct, 2014

Preşedintele Traian Băsescu dă, la final de mandat, o lovitură grea credibilităţii sistemului de forţă al statului român, a afirmat marţi senatorul PSD Mircea Geoană, Înalt reprezentant al Guvernului pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică.

'Am asistat aseară la un gest disperat al lui Traian Băsescu. Lipsa de tracţiune electorală a candidatului susţinut de domnia sa este principala cauză a acestui atac nejustificat şi contraproductiv pentru interesele interne şi externe ale României. La final de mandat, domnul Băsescu dă o lovitură grea credibilităţii sistemului de forţă al statului român, cel căruia avea prima obligaţie să-i asigure condiţii de funcţionare democratice şi lipsite de interferenţe politice. Însă, sunt convins că acest atac nu va putea schimba cursul firesc şi democratic al deznodământului alegerilor prezidenţiale, care curge în favoarea candidatului Stângii', a afirmat Geoană, potrivit unui comunicat transmis AGERPRES.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat luni seară că premierul Victor Ponta a fost ofiţer acoperit SIE în perioada 1997 - 2001, fapt care explică propulsarea acestuia la Parchetul General.

''Victor Ponta trebuie să recunoască că în perioada 1997 - 2001 a fost ofiţer acoperit al SIE (...). A fost ofiţer SIE, ceea ce explică şi propulsarea lui de la parchetul de la judecătoria de sector direct în Parchetul General'', a afirmat şeful statului, la Realitatea TV.

Citeşte şi: VICTOR PONTA OFIŢER ACOPERIT. Traian Băsescu: Ponta va minţi, e acoperit de hotărârea de Guvern

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ