Titu Bojin, șeful CJ Timiș, va fi cercetat sub control judiciar pentru fapte de corupție

| 11 dec, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, va fi cercetat sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru fapte de corupţie legate de direcţionarea unor alocări bugetare către unităţi administrativ-teritoriale din judeţ în vederea finanţării contractelor pe care le avea în derulare cu o firmă de casă, conform unor surse judiciare.

"Plec acasă. Nu am abuzat în niciun fel de funcţie', a spus Titu Bojin la ieşirea de la audieri. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş este cercetat într-un dosar privind fapte de corupţie legate de direcţionarea unor alocări bugetare către unităţi administrativ-teritoriale din judeţ în vederea finanţării contractelor pe care le avea în derulare cu o firmă de casă.

Sursele judiciare citate de Agerpres au menţionat că în dosar au fost reţinute patru persoane. Bojin a fost adus cu mandat miercuri seară la sediul DNA din Capitală după ce procurorii au efectuat mai multe percheziţii în Bucureşti şi 11 judeţe, din care 20 de instituţii publice.

Citește și: Cine este şi ce avere are Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş (PSD)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au descins, miercuri dimineaţă, la locuinţa preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Timiş, din comuna Remetea Mare, aflată lângă Timişoara.

Bojin a fost ridicat de anchetatori şi dus la sediul CJ, unde procurorii fac percheziţii în prezenţa acestuia. La intrarea în sediul instituţiei, Bojin a spus că nu ştie despre ce este vorba şi urmează să afle.

Tag-uri: DNA, Titu Bojin
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ