TERIBIL! Un microbist A MURIT, după ce a stat treaz trei nopţi la rând, pentru Cupa Mondială

| 19 iun, 2014

Zhou Meng, in varsta de 39 de ani, din Shanghai, s-a prabusit pe canapeauadin sufragerie dupa ce a suferit un accident vascular cerebral in timp ce se uita la meciul de sambata seara dintre Uruguay si Costa Rica, informeaza adevarul.ro, care citeaza dailymail.co.uk. Anterior, el petrecuse alte doua nopti albe in fata televizorului pentru a viziona in direct spectacolul fotbalistic, joi si vineri.

In tot acest timp, Zhou Meng a mers ziua la serviciu si nu a apucat sa se odihneasca. Barbatul a fost dus de urgenta la Spitalul Public din Shanghai Nr.10, unde dupa cateva ore doctorii i-au constatat decesul. Gao Liang, director al departamentului de neurochirurgie al spitalului, a declarat ca pacientul a avut un istoric de hipertensiune arteriala.  Specialistul a precizat ca oamenii cu tensiunea arteriala crescuta si alte boli de inima sunt mai expuse riscului de a suferi o hemoragie cerebrala, atunci cand evenimentele au incarcatura emotionala mai mare.

Zhou nu a fost singura persoana afectata ca urmare a dependentei de fotbal. Spitalele din Shanghai au raportat un numar mai mare de cazuri de urgenta decat de obicei weekend-ul trecut - primul weekend al Cupei Mondiale. Acestea au inclus iubitorii de fotbal, care resimt efectele statului pana tarziu si a sacrificarii orelor de somn pentru a viziona competitia sportiva. Medicii spun ca numarul pacientilor a crescut cu 50% peste weekend, 40% dintre cazuri acuzand probleme respiratorii sau de stomac, accentuate de alimentatia neregulata si somnul haotic.

Intre China si Brazilia exista o diferenta de fus orar de 11 ore, ceea ce face ca mai toate partidele de la Cupa Mondiala sa fie difuzate la ore tarzii pentru fanii fotbalului din China. Cele mai multe meciuri incep la miezul noptii, oara trei, patru sau sase dimineata, punandu-i in dificultate pe fanii chinezi, care trebuie sa gaseasca un echilibru intre programul acestora si activitatea din timpul zilei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ