Licoarea care luptă cu bolile hepatice, previne artrita şi scade tensiunea arterială

| 25 iun, 2014
Cercetarile efectuate recent arata ca ceaiul verde poate fi un adjuvant de nadejde in lupta contra hepatitei C. Un flavonoid din compozitia ceaiului nu permite virsului sa intre in celulele ficatului.
Acest lucru este esential, in special pentru persoanele care nu raspund la tratamentul standard sau in cazul celor care au suferit un transplant de ficat si au un risc destul de mare de a fi reinfectati. Astfel, consumul regulat de ceai verde combate in mod eficient hepatita C.


De asemenea, ceaiul verde are si alte beneficii asupra organismului:

 

- Te ajuta sa slabesti mai repede: Bea o ceasca de ceai verde dupa antrenament pentru a intensifica procesul de ardere a grasimilor. Cafeina din compozitia ceaiului elimna acizii grasi din organism, motiv pentru care grasimea este arsa mult mai repede. In plus, antioxidantii lucreaza impreuna cu cafeina, ceea ce contribuie la accelerarea procesului de ardere a grasimilor, scrie clicksanatate.ro.- Reduce riscul cancerului si al bolilor de inima: Ceaiul verde contine antioxidanti puternici care s-au dovedit a fi eficienti in lupta contra cancerului.


Consumul regulat de ceai previne mai multe tipuri de cancer, printre care se numara cel de plamani, de prostata si de piele. In plus, ceaiul ne protejeaza de infarct si accidente vasculare cerebrale.

 

- Scade nivelul colesterolului si tensiunea arteriala: Consumul a 3 cesti de ceai pe zi te ajuta sa reduci nivelul colesterolului rau din sange si sa iti mentii in limite normale presiunea arteriala.

 

- Previne artrita: Cercetarile arata ca persoanele care beau in fiecare zi o ceasca de ceai verde reduce simptomele artritei.

 

- Tine alergiile departe: Oamenii de stiinta japonezi au descoperit ca acelasi compus care inhiba virusul hepatitei C, ajuta organismul sa lupte impotriva alergenilor, precum polen, par de animale si praf.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ