Veste bună pentru beneficiarii fondurilor europene: Guvernul dă 1,1 miliarde de lei pentru plata acestora

| 04 noi, 2014

Guvernul a aprobat în şedinţa de marţi un împrumut de la Trezoreria Statului de 1,1 miliarde de lei pentru a pune la dispoziţia Autorităţilor de Management ale programelor operaţionale resursele necesare pentru plata facturilor către beneficiarii de fonduri europene.

"Acest nou împrumut sprijină, în continuare, creşterea ratei de absorbţie, deoarece banii achitaţi acum beneficiarilor vor fi rambursaţi României de către Comisia Europeană după ce vor fi trimise documentele necesare', a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Banii vor fi folosiţi pentru plăţi către beneficiarii de finanţări contractate prin intermediul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice, Programului Operaţional Regional şi Programului Operaţional Sectorial Mediu.

'Pentru plata facturilor către beneficiarii proiectelor finanţate în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane au fost alocate fonduri în valoare de aproximativ 386 milioane de lei. În acelaşi timp, pentru plăţile către beneficiarii Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice a fost asigurată o sumă de 320 milioane de lei, pentru cei ai Programului Operaţional Regional - 300 milioane de lei, iar pentru beneficiarii Programului Operaţional Sectorial Mediu - 100 milioane de lei', mai precizează MFE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 2014
Rodica
Oferta locuri de munca pentru toti! Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit din start! Dovada platii disponibila imediat! Am expediat si primele castiguri! Oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi ca operator online si incasati 300 dolari lunar! Pentru mai multe informatii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ