Victor Ponta pe Facebook: Se încheie o perioadă de 10 ani de dispute, scandal, dezbinare, ură şi suferinţe

| 21 dec, 2014

Victor Ponta compară 21 decembrie 2014 cu 22 decembrie 1989, zile care, în opinia lui, au marcat sfârşitul unei epoci grele pentru România.

Victor Ponta pe Facebook: "Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toţi / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură şi suferinţe inutile! Şi azi, ca şi în urmă cu 25 de ani am speranţa că putem fi mult mai buni în viitor!"

Premierul a făcut şi bilanţul ultimelor zile, care au fost norocoase pentru el, din punct de vedere guvernamental.

"O săptămână lungă, dar foarte bună pentru noi toţi
1 - am primit un vot masiv de încredere în Parlament pentru o Agendă de acţiuni guvernamentale ambiţioase în 2015-2016
2 - a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fără taxe şi impozite, cu toate măsurile sociale promise şi adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar şi cei mai multi bani pentru investiţii din istoria noastră) 
3 - avem din nou, după mai mult de 2 ani, un preşedinte legitim (chiar dacă i-am fost adversar şi nu l-am votat, dl. Iohannis este un preşedinte legitim, si asta este esenţial)",
a mai scris Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ