Victor Ponta: Statul are de recuperat 10 miliarde de euro de la firmele aflate în insolvenţă

| 24 feb, 13:15

Premierul Victor Ponta a subliniat pe pagina de Facebook faptul că bugetul de stat are de recuperat de la firmele aflate în insolvenţă 10 miliarde de euro, iar interesul naţional ar trebui să se îndrepte şi către combaterea evaziunii fiscale.

"Circa 300 de milioane de euro este valoarea bunurilor indisponibilizate prin anchetele ‪#‎DNA‬. Este o suma importantă!

Citeşte şi:  Victor Ponta, AVERTISMENT pentru procurorii DNA. Cum vrea premierul să folosească banii din evaziunea fiscală

Dar bugetul de stat are de recuperat de la firmele aflate in insolvență 10 miliarde de euro, care ar acoperi foarte multe salarii ale bugetarilor - ale politiștilor, profesorilor, medicilor!

Combaterea corupției este un subiect de interes național, la fel trebuie să fie și combaterea evaziunii fiscale",  a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, bilanț DNA: 2014, un an record. Cei mai mulți demnitari de rang înalt investigați. Discursul complet

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ