VIDEO: Cel mai mare CENTRU COMERCIAL, sub lupa ANAF

| 08 apr, 18:16

Inspectorii Direcţiei generale antifraudă fiscală au verificat 82 puncte de lucru, care îşi desfăşoară activitatea în complexul comercial Doraly din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov.

În urma acţiunii de control au fost constatate contravenţii pentru care au dispus 101 amenzi în valoare totală de 783.500 lei, confiscarea a 66.647 lei în numerar, reprezentând venituri nefiscalizate, şi suspendarea activităţii de comercializare a trei firme. De asemenea două depozite care conţineau produse alimentare au fost sigilate.

În luna martie 2015, pe lângă activitatea de verificare a marilor complexuri comerciale specializate în comerţul en-gross, inspectorii antifraudă fiscală au investigat 133 cazuri în care bugetul de stat a fost prejudiciat în total cu peste 105 milioane euro (464.439.971 lei), pentru care au întocmit sesizări ale organelor de urmărire penală şi au instituit 166 măsuri asigurătorii asupra unor active identificate în valoare totală de peste 48,7 milioane euro (215.716.821 lei).

Pentru prevenirea şi combaterea fermă a evaziunii fiscale, în luna martie inspectorii DGAF au verificat 3.292 operatori economici şi au constatat 2.925 contravenţii pentru sancţionarea cărora au dispus amenzi în valoare totală de 12,52 milioane lei şi confiscări de sume şi bunuri în valoare totală de 7,83 milioane lei.

Acţiunile de control inopinat ale inspectorilor Direcţiei generale antifraudă fiscală vor continua în zone comerciale cu risc fiscal ridicat şi grad redus de conformare fiscală atât în scopul descoperirii şi recuperării prejudiciilor cauzate bugetului de stat, cât şi în scopul verificării modului de respectare a obligaţiei legale de utilizare a casei de marcat şi emitere a bonului fiscal.

Citeşte şi: Şeful ANAF, atac la Ludovic Orban

Tag-uri: ANAF, control anaf, doraly
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ