Cum s-au împărţit voturile românilor între Klaus Iohannis şi Victor Ponta pe judeţe

| 17 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut 54,66% din voturi în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale de duminică, iar reprezentantul Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, 45,33%, potrivit datelor parţiale furnizate de Biroul Electoral Central.

Cum s-au împărţit voturile românilor în ţară:

Gorj

Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obţinut în judeţul Gorj 112.617 de voturi, adică 58,29%, în timp ce Klaus Iohannis a strâns 80.570 de voturi, respectiv 41,70%, conform rezultatelor finale comunicate de Biroul Electoral Judeţean.

Vaslui

Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Vaslui, cu 59,7% din voturi, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohhanis, a obţinut 40,3% din sufragii, indică rezultatele finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean.

Suceava

Candidatul ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Suceava, obţinând 51,50% din voturi, în timp ce candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 48,49% dintre suceveni, potrivit datelor finale furnizate de Biroul Electoral Judeţean.

Braşov

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Braşov cu 63,09% din voturi, în timp ce Victor Ponta a obţinut 36,9 % din voturi, potrivit rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean.

Hunedoara

Candidatul Alianţei electorale PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta, a obţinut, în judeţul Hunedoara, 50,37% din voturile electoratului, în timp ce contracandidatul său, Klaus Iohannis (ACL), a primit 49,63% din sufragii, relevă rezultatele finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean.

Sibiu

Candidatul ACL Klaus Iohannis a obţinut 79,47% din voturile exprimate în judeţul Sibiu, iar Victor Ponta 20,52%, potrivit rezultatelor parţiale date publicităţii, luni dimineaţă, de Biroul Electoral Judeţean.

Harghita

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a câştigat alegerile în judeţul Harghita, obţinând aproape 80% din voturile alegătorilor, în timp ce contracandidatul său, Victor Ponta a fost preferat de 20,22% dintre votanţi, conform rezultatelor finale date publicităţii de BEJ.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ