PROFEŢIA care l-a determinat pe Antonescu să NU mai candideze la preşedinţie

| 22 noi, 2014

Crin Antonescu a renuntat sa mai candideze la presedintie din cauza unei profetii, cel putin asta spune senatorul PP-DD Ioan Iovescu, care explica o varianta absolut halucinanta.

Senatorul PP-DD Ioan Iovescu, de altfel singurul ales al partidului „domnului Dan” care a ramas fidel culorii violete in Timis, a vorbit despre succesul lui Klaus Iohannis la prezidentiale. Iovescu a ajuns la concluzia ca are si el un merit in victoria liberalului.

„Poate o sa ma luati in deradere, dar a existat o profetie de cativa ani, ca daca vom avea un presedinte cu nume de floare, si era posibil sa avem, dar era rau in Romania. Eu am avut discutia asta cu Crin Antonescu si i-am spus foarte serios: «pe mine Dumnezeu m-a ajutat si are un plan cu mine si trebuie sa va spun ca dumneavoastra aveti mari sanse sa ajungeti presedintele Romaniei, dar eu va spun ca exista profetia asta si dumneavoastra luati in calcul ce veti face de aici incolo. Cum veti faceti sa fiti presedinte si Romania sa mearga bine, din moment ce profetia spune ca o sa mearga prost?» Asta l-a determinat sa se retraga din cursa”, a spus senatorul de Lugoj.

Citeşte şi: EXPLOZIV! Crin Antonescu din nou la şefia PNL? Dezvăluirile unui membru de partid

Iovescu mai spune acum ca parlamentarii PP-DD vor sa schimbe conducerea partidului, care abia mai supravietuieste. Desi nu este presedintele PP-DD Timis, Iovescu sustine ca el e, totusi, conducatorul. Asta, pentru ca ar fi fost ales „de oameni”, dar nu are binecuvantarea conducerii de la Bucuresti. De vina ar fi Simona Mann care mai spera ca poate sa-l convinga pe Petru Juravle, acum independent, sa revina la sefia partidului.

„Eu am spus ca imi doresc Timisul. (…) Eu i-am spus (n.r. – i-a spus Simonei Mann, presedintele PPDD), atat sa ma lase, sa iau Timisul. Sa-mi dea timp o luna, doua si, daca nu iese treaba bine, sa faca ce vor cu mine. Si mi-a spus asa «tu crezi ca eu renunt la Juravle?». Cum sa spuna asa ceva? Eu sunt aici, sunt senator, ma lupt, si ea spune ca nu vrea sa renunte la un om care a plecat. (…) M-a sunat Juravle, «Ioane, du-te tu, ca ea nu intelege ca nu mai vin. Ea nu vrea sa-mi accepte demisia». (…) Eu sunt presedinte (n.r – in Timis), dar nu dupa statut. M-a ales lumea”, a declarat Iovescu, potrivit debanat.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ