Vasile Blaga îi răspunde Monicăi Macovei: Aici nu-i pe toane, e pe regulamente

| 21 iul, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Vasile Blaga, preşedintele Partidului Liberal Democrat, a afirmat luni în legătură cu disponibilitatea europarlamentarului PDL Monica Macovei de a candida la alegerile prezidenţiale că acest lucru s-a luat în discuţie şi în Colegiul Naţional Director al partidului, menţionând că PDL şi-a desemnat 'în cel mai democratic mod cu putinţă candidatul pentru funcţia de preşedinte al României'.

 

Prezidenţiale 2014. 'Avem de altfel şi un parcurs cu PNL, dânşii urmând ca astăzi să stabilească reprezentantul care va intra în analize cu domnul Cătălin Predoiu, urmând ca în jur de 3, 4, 5 august să avem desemnat candidatul marelui partid de centru-dreapta pentru alegerile prezidenţiale şi să facem toate demersurile pentru a şi candida: de la strângerea de semnături, la toate procedurile. Deci, din acest punct de vedere lucrurile ne sunt foarte clare', a declarat Blaga după şedinţa Colegiului Naţional Director al partidului.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI vrea să candideze la prezidenţiale

Candidaţi prezidenţiale 2014. Legat de faptul că Monica Macovei vorbea despre candidatul dreptei, şi nu de cel al PDL, Vasile Blaga a spus: 'Eu n-am vorbit despre candidatul lui mama până acum, am vorbit despre candidatul dreptei şi cele două etape pe care am decis să le urmăm. Candidatul nostru stabilit de partid, oricine, inclusiv dânsa, putea să se înscrie în această cursă. Aici nu-i pe toane, e pe regulamente, iar eu ştiu că dânsa respectă foarte mult regulamentele şi nu mai am ce să completez', a comentat liderul democrat-liberal.

Citeşte şi: MONICA MACOVEI, MRU și CĂTĂLIN PREDOIU se încaieră pentru o poziție vândută deja liberalilor

Citeşte şi: Fuziune PNL-PDL. De ce este fuziunea PNL-PDL o mare minciună

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ