Antonescu: Îmi prezint demisia din funcţia de preşedintele al Senatului dacă PSD o cere

| 04 mar, 2014

Preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, a declarat, luni seară, că îşi va prezenta demisia de la şefia acestei Camere a Parlamentului în cazul în care grupul PSD îi va cere acest lucru, menţionând că nu va aştepta să fie demis prin proceduri parlamentare.

Antonescu a fost întrebat, la Antena 3, dacă îşi prezintă demisia din funcţia de preşedinte al Senatului.

"Eu am fost propus în această funcţie de USL, cum era pe atunci (...) dacă cineva din USL, respectiv PSD, grupul PSD, că acolo avem două grupuri parlamentare PSD şi PNL, solicită retragerea mea imediat... nu o să stau să fugă după mine, să mă prindă pe sub birou ca pe domnul Geoană, să fugim pe holuri, nu. Imediat, dacă se face această solicitare, mă retrag fără niciun fel de problemă. De ce nu-mi dau demisia, am explicat. Pentru că nu vrea să se interpreteze în sensul că m-aş socoti vinovat de ceva, că aş fi încălcat în vreun fel tot ceea ce înseamnă ţinuta unui preşedinte de Senat. Oricând PSD doreşte acest lucru, o spune şi repet, nu trebuie să dea lupte cu mine să inventeze comisii...", a spus liderul PNL.

El a fost întrebat dacă îşi va da demisia în cazul în care va exista această solicitare din partea PSD, răspunzând: "Absolut".

Tag-uri: Crin Antonescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 2014
Escu
Ce mai stai...
Pregateste repede hartia de demisie ca mai ai cateva ore. Nu meriti sa mai stai in inalta functie de presedinte al senatului, nici macar un minut. Tradatorii au locul lor .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ