BACALAUREAT 2014, sesiunea din toamnă: Peste 2.500 de contestaţii în Capitală

| 01 sep, 2014

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti  a centralizat 2.560 de contestaţii la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat.

Cele mai multe contestaţii, 1.063, au fost depuse la limba română, în timp ce la matematică au fost 450. Conform IŞMB, rata de promovare înainte de contestaţii în Capitală este de 16,89%.

Contestaţiile, care trebuiau depuse luni, vor fi soluţionate marţi şi miercuri, urmând ca rezultatele finale să fie făcute publice joi, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale.

22,27% dintre absolvenţii de clasa a XII-a au promovat examenul de bacalaureat, sesiunea august - septembrie 2014, înainte de contestaţii la nivel naţional.


Media finală pentru promovarea examenului de bacalaureat trebuie să fie minimum 6. Cele mai multe medii înregistrate în sesiunea august - septembrie au fost pe segmentul 6,00 - 6,99, şi anume 10.038.

Metodologia de desfăşurare a examenului de bacalaureat prevede că cei care au fraudat nu vor mai putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ