BACALAUREAT 2014. Astăzi începe a doua sesiune de bacalaureat

| 18 aug, 2014

BACALAUREAT 2014. Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat începe, luni, pentru 63.000 de absolvenţi de liceu cu evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română şi evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă pentru elevii minorităţilor naţionale, probe care vor fi susţinute în primele două zile ale săptămânii.

BACALAUREAT 2014. Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională se va susţine în zilele 19 şi 20 august, iar cea a competenţelor digitale - pe 21 şi 22 august.

Probele scrise vor începe pe 25 august, cu limba şi literatura română. Pe 26 august este programată proba la limba şi literatura maternă.

 

CITEȘTE ȘI: BAC 2014. Gafă uriaşă de corectare. Eleva notată cu 2.00 la Anatomie a primit nota 10 după contestaţii


Proba obligatorie a profilului va avea loc în 27 august iar cea la alegere a profilului şi specializării, în 29 august.

Afişarea rezultatelor la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului 2014 va avea loc pe 1 septembrie, până la ora 12,00, iar depunerea contestaţiilor se va putea face în aceeaşi zi, în intervalul orar 12,00 - 16,00.

 

CITEȘTE ȘI: REZULTATE BAC 2014. 55 de ani, 8 copii şi o performanţă extraordinară la BAC 2014


Contestaţiile vor fi rezolvate în zilele de 2 şi 3 septembrie iar rezultatele vor fi afişate pe 4 septembrie.

Potrivit ordinului de ministru, la solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene şi a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice.

 

CITEȘTE ȘI: Dezamăgire mare pentru Gabriela Firea! Fiul ei a picat bacalaureatul cu note de 1

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ