Comuniști vechi pentru partidul nou al lui Băsescu

| 20 mai, 2014

Despre plecarea lu Cristi Diaconescu din poziția de consilier al președintelui Băsescu au circulat tot felul de presupuneri și mulți s-au lansat în speculații. Toți doreau să știe pe cine a supărat Diaconescu și nu puțini au fost cei care au crezut că în spatele ”mazilirii” consilierului ar fi eternele mofturi ale preferatei lui Băsescu

Cea care a ținut discursul de bun venit a fost nimeni alta decât deputatul Elena Udrea, care a ținut morțiș să sublinieze ce ”câștig” este venirea lui Diaconescu pentru partid, din punct de vedere al spoielii, acesta fiind descris de Udrea ca "tipul de politician occidental".

"Pentru PMP, ziua de astăzi este una în care dăm semnalul că partidul devine şi mai puternic pentru că ni se alătură un om care reprezintă ceva în politica românească, un om credibil, un om care a avut rezultate în toate activităţile şi în toate funcţiile pe care le-a deţinut până acum, este vorba de domnul Cristi Diaconescu. Cristi Diaconescu este membru fondator al Fundaţiei Mişcarea Populară, dar astăzi vine în Partidul Mişcarea Populară", s-a umflat în pene Udrea.

Sigur că Diaconescu ”reprezintă ceva” pentru partidul prezidențial, care nu pierde nicio ocazie să se pretindă ”altfel”. Ce păcat că Elena Udrea nu știe exact ”ce” reprezintă ilustra achiziție. Dar să-i dăm o mână de ajutor: deși ”domnu'” fost consilier este ”ceva” în politică, nu reprezintă tocmai suflul nou, inovator, dorit de Traian Băsescu pentru PMP. Domnu' fost consilier este, din păcate, doar ”soțu' lu tovarășa de la partid”, după cum reiese din arhivele UTC.

Care doamnă Diaconescu a fost primită în 1973 în UTC, ca atâția alții, dar pentru că a manifestat ”pasiune și preocupare în munca cu tineretul, a fost ”aleasă în anul 1979 în funcția de vicepreședinte al Consiliului UASC din institut, iar în perioada 1980-1982 a fost aleasă președinte al Consiliului UASC de laAcademia de Studii Economice și membru al Consiliului UASCR.”

Să nu fim greșiți înțeleși, deși Cristian Diaconescu era la rândul său recomandat în aceeași perioadă ca o persoană sârguincioasă care ”a îndeplinit funcții de răspundere în organele de partid ale organizațiilor de masă și obștești timp de patru ani” și care a mai și fost ”secretar adjunct al Biroului ASC de an de studiu” între 1981-1983, noi credem că adevărata afacere pentru PMP ar fi fost atragerea doamnei Diaconescu, ai cărei ”12 ani în funcții de răspundere pe linia organizațiilor de masă și obștești” nu se compară. Părerea noastră...
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mai, 2014
cantautor
ipocritul absolvent de Stefan Gheorghiu ,Dan Sultanescu,consilier al lui Ponta se face ca nu vede 10 ani in care Romania a fost condusa de un prim secretar PCR si lider al UTC..
Cu Cozmznca si altii ca el
ei au fost parfum
USL-traieste...
20 mai, 2014
ama
comunisti vechi
Nu mai multi ca in PSD ,dar de mai buna calitate,cred ca invidiati calitatea domnului Diaconescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ