Firea: Sunt convinsă că cei vizaţi de Băsescu pentru a activa anumite anchete nu se vor lăsa influenţaţi

| 14 apr, 2014

Senatorul Gabriela Firea a precizat, luni, că, prin declaraţiile la adresa sa şi a familiei sale, şeful statului a dorit să dea în mod "intenţionat şi vădit" anumite "semnale", ea arătând că este convinsă că cei vizaţi de şeful statului pentru a "activa anumite anchete" nu se vor lăsa influenţaţi.

"Aseară am primit cu mâhnire, cu tristeţe, declaraţia preşedintelui ţării, iar declaraţii potrivit cărora un soţ al unui senator care este parte a unei comisii de anchetă este posibil să nu mai fie găsit acasă, deoarece sunt anumite probleme, cred că sunt declaraţii care în mod intenţionat şi vădit au vrut să dea anumite semnale. Dar eu sunt absolut convinsă că cei care erau vizaţi pentru a activa anumite anchete vor respecta statul de drept şi legile ţării şi nu se vor lăsa influenţaţi de astfel de manipulări" , a precizat Gabriela Firea.

Ea a precizat că a fost vizată de Băsescu pentru că este comunicatorul Comisiei de anchetă privind terenurile din comuna Nana şi pentru că prin vocea s-au făcut cunoscute rezultatele preliminare ale anchetei şi fragmente din raportul final.

"Era normal să fiu vizată şi poate prin prisma faptului că soţul meu este primar şi domnul preşedinte Băsescu a considerat de cuviinţă să mă intimideze şi să mă şantajeze făcându-mă să, ghilimele, stau în banca mea şi să iau seama pentru că dacă nu s-ar putea să nu-l mai găsesc pe tatăl copiilor mei acasă", a mai spus Firea.

Ea a precizat că nu îşi va da demisia din Comisia Nana şi că îşi va continua activitatea "până la capăt", cu "onestitate, corectitudine şi profesionalism", "cu orice risc". Firea a precizat că soţul său nu are niciun dosar în instanţă.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că atât el, cât şi fiica sa Ioana Băsescu stau la dispoziţia Parchetului privind terenul din comuna Nana şi că senatorul PSD Gabriela Firea "mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului". Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, preşedintele a spus că şiacum poate spune că aceasta este "o bună jurnalistă, dar este catastrofală ca jurist". "Mai bine ar sta în banca ei şi s-ar ocupa ce se întâmplă pe moşia soţului ei, unde e primar. Că s-ar putea să nu îl mai găsească într-o zi acasă, dacă nu e atentă. Înţeleg că în parohia lui se întâmplă destule lucruri rele", a spus Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ