Victor Ponta: Ameninţarea lui Băsescu la adresa Gabrielei Firea este pur mafiotă

| 14 apr, 2014

Victor Ponta a declarat la România TV că preşedintele Traian Băsescu a depăşit orice limită acceptabilă odată cu atacul fără precedent la senatorul Gabriela Vrânceanu Firea.

"Ameninţarea familiei unui senator este cea mai urâtă manifestare din caracterul lui Băsescu. Este fara precedent ceea ce a facut presedintele Basescu. Ne asteptam ca ultimul an a lui Basescu sa fie dificil", a declarat premierul Victor Ponta la România TV.

E ca si cum ne imaginam in filmul Nasul...Daca nu stai in banca ta nu-ti mai gasesti sotul acasa.. E socant. Cred ca s-a pierdut cu firea. Isi pierde controlul, a subliniat Ponta.

Cel mai mare dusman al sau este timpul

Cel mai mare dusman al presedintelui Basescu este timpul. In decembrie  va fi o istorie politica urata, si nu va mai avea imunitate, iar atunci va trebuie sa raspunda pentru dosarele sale.

Ceea ce se intampla in cazul Nana il face pe Basescu sa depaseasca orice limita acceptabila. Ma bucur ca nu a initimidat-o pe Gabi Firea.

Din punct de vedere politic se despart apele definitiv

Premierul Victor Ponta a precizat că politic este un moment în care apele se despart definitiv. În acest sens Ponta a arătat că liderul PNL, Crin Antonescu, nu a luat atitudine în cazul ultimului atac al preşedintelui Băsescu. Am vazut ca Dan Diaconescu a spus ca e inacceptabil ce a declarat Basescu si ca trebuie sanctionat, Antonescu vad ca a zis ca nu e treaba lor.

- Basescu e un mafiot politic. Eu sunt procuror, am facut scoala in Italia, Basescu are exprimarea unui mafiot - "aveti grija, ca va fac dosare la toti. "Basescu se tot victimizeaza ca ii este atacata familia. Eu n-am zis niciodata ceva de Ioana Basescu, cautati pe Google.

Credibilitatea justitiei ar putea fi afectată

Ponta l-a invitat pe preşedintele Băsescu să spună public dacă are ceva de spus în ce priveşte legalitatea acţiunilor lui Florentin Pandele. În caz contrar, s-ar face vinovat de nedenunţarea infractorului. Pe de altă parte, Ponta a spus că un dosar deschis pe numele primarului Pandele, după afirmaţiile lui Băsescu, ar ridica dubii asupra independenţei justiţie. "Un dosar pe numele lui Pandele ar fi cea mai mare lovitură  dată credibilităţii justiţiei în ultimii ani", a spus premierul.

Nu exista niciun dosar pe numele meu

Basescu spune de un an de zile ca sunt cel mai mare corupt, dar eu am facut cereri la toate institutiile: DNA, DIICOT si nu exista niciun dosar pe numele meu.

- Traian Băsescu se exprimă ca un mafiot din clanul Duduienilor sau al Sportivilor.

Mi-am mutat biroul în sediul Ministerului Apărării

Victor Ponta a anunţat că şi-a mutat biroul la Ministerul Apărării, care este mai bine păzit, fiind în regim de unitate militară.  Până în noiembrie acolo va fi biroul meu. Ma astept la mai multe inscenari facute de Traian Basescu si oamenii lui. Asemenea montaje vor fi dejucate f clar si limpede. Nu am nimic de ascuns.

Premierul a subliniat că preşedintele CJ Mehedinti, Duicu, nu a fost la în biroul de la Palatul Victoria pentru a face trafic de influenta, asa cum a fost lasat sa se inteleaga.

Domnul Duicu nu a fost la mine in birou. Nu a existat nicio interventie la mine. Eu discut numeroase numiri la mine in birou, dar nu se pune problema de trafic de influenta. De exemplu, l-am sunat pe guvernatorul BNR pentru a ma consulta pe cine punem la ASF, sau l-am sunat pe Basescu in cazul ambasadorilor.

Domnul Jiru îl va înlocui pe domnul Gheţea de la conducerea CEC Bank.

- Eu va garantez ca urmatorul presedinte al Romaniei nu va fi seful procurorilor, nu va fi injuratorul de serviciu, nu-si va da lui case... Fie ca vorbim de domnul Tariceanu, Oprescu sau chiar de mine.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 apr, 2014
Dottore...tu sti ce vorbesti???
Tupeu caracteristc...
Ma, da sensibil te facusi victoras tata!!! Da’ cand seara de seara voi, toti stransi ciorchine in jurul lui voiculescu, unul ca tine, ca ciuvica, ciutacu gadea, badea, ursu, razvan popescu, si alti pitecantropi si mercenari de la antena 3 a lui voiculescu sau Romania Tv a lui ghita, voi...cand numai minciuni, manipulari si dezinformari la adresa presedintelui..voi...tu pontaxe in obrazul cui faci tu acum pe sfantul Sisoe?????
L-ati facut si-l faceti albie de porci de aproape zece ani de zile pe presedinte....Ati facut bascalie de el si de familia lui crezand ca-n acest fel ,,inraiti cat mai multi oameni" ca sa puteti voi fura si manipula...N-ati avut loc nici de fetele lui..Voi sunteti oameni...pana-ramelor!!!
Voi care stati cu toti hotii la masa si ,,nu va deziceti de ei"..voi care ne-ati cocosat de impozite si taxe ca sa acoperiti furaciunile baronilor vostrii!!!! SHEET!!! langa cotoiul vostru securist si turnator! FELIX.
14 apr, 2014
Sorin
http://banibanca.ro/
nici unul nu e mai bun

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ