Udrea şi MRU, remarcaţii lui Băsescu, îşi pun poalele-n cap ca la piaţă

| 14 apr, 2014

Pentru a distrage atenţia de la evidenţa faptului că tandemul Băsescu – Udrea este singurul obstacol în faţa unităţii dreptei, Udrea îi atacă pe toţi liderii partidelor de dreapta începând cu fosta iubire PDL, condus de Vasile Blaga şi până la partiduleţul pe care MRU îl conduce, Forţa Civică.

MRU acuză PMP şi PNŢ de „viol politic”. Într-o intervenţie cu iz de campanie a preacuratului Mihai Răzvan Ungureanu în faţa simpatizanţilor F.C. (fotbal club) din Sibiu, fostul premier de scurtă durată a încercat să se victimizeze în faţa tentativelor agresive ale partiduleţelor mici de dreapta de a înghiţi cu totul formaţiunea pe care fostul şef al spionilor o conduce.

Sunt cel puţin două lucruri de care trebuie să ţinem cont: în primul rând de reacţia Elenei Udrea care continuă gluma nesărată a lui MRU spunând, orgolioasă că la viol nu ne pricepem şi doi, de penibilul întregii situaţii, având în vedere că lider politici cu ştaif ai zice se folosesc de una din cele mai odioase experienţe pe care le poate avea o femeie pentru a exemplifica de fapt un gest politic cu mult prea puţină importanţă.

Este de reţinut că registrul în care se vorbeşte în politica românească este unul cel mult de baltă: „autism politic”,”violul constituţiei”, „viol politic” s.a.m.d. exprimări care nu ar trebui în nici un caz să fie folosite de oameni care au un dram de bun simţ faţă de oamenii pe care au pretenţia că îi reprezintă.

Întorcându-ne la fondul problemei, reacţia Elenei Udrea este de-a dreptul penibilă. Posibila propusă pentru prezidenţiale (de Băsescu), ratează o ocazie bună să respingă limbajul pe care MRU îl foloseşte pentru a înfiera electoratul fără nici un fel de consideraţie pentru victimele violenţei împotriva femeilor.

Udrea nu reuşeşte decât să repete faptul că liderii politici de dreapta sunt orgolioşi. Atât MRU cât şi Iohannis sunt catalogaţi orgolioşi şi vanitoşi, culmea, chiar mai orgolioşi ca Ponta, dintr-un motiv simplu pe care o să încerc să îl explic pe scurt. Vedeţi, Udrea este în realitate singurul motiv pentru care dreapta nu este astăzi unită şi singurul motiv real pentru care opoziţia de dreapta este atât de incapabilă şi fragmentată. Udrea este cea care a strigat hoţii după ce nu a fost în stare să câştige preşedinţia PDL. Udrea este cea care a rupt o bucată din PDL şi creşte un partid cu bucăţele consumate din PDL, Udrea este cea care respinge în fel şi chip orice altă personalitate politică de dreapta în afară de ea şi de Băsescu. Faceţi un exerciţiu de imaginaţie, fără Udrea şi evident fără Băsescu dreapta, într-o formulă sau alta şi-ar fi găsit un numitor comun.

Pentru a distrage atenţia de la evidenţa faptului că tandemul Băsescu – Udrea este singurul obstacol în faţa unităţii dreptei, Udrea îi atacă pe toţi liderii partidelor de dreapta începând cu fosta iubire PDL, condus de Vasile Blaga şi până la partiduleţul pe care MRU îl conduce, Forţa Civică.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 apr, 2014
Luiza
“Aveti dreptate in privinta doamnei Nuti,singurul care ar mai putea facea ceva este dmn Ungureanu!”
15 apr, 2014
Mircea
Nuti o sa se trezeasca la un moment dat singura si neputincioasa daca mai continua cu arogantele astea si aerul asta de superioritate infantila.MRU isi da seama de amatorismul lui Udrea si foarte bine face ca nu se aliaza cu ea pentru ca nici nu are nevoie sa se pateze si sa isi strice imaginea...cat despre FC...vorbim dupa europarlamentare unde prezic o surpriza.
15 apr, 2014
eugen
Aveti dreptate in privinta doamnei Nuti, dar MRU chiar poate unifica si conduce dreapta este singurul care nu este patat ....
15 apr, 2014
Alex
votati cu cineva tanar care nu e comunist,marinar,pensionar,plagiator,e timpul pentru tineret,pentru oameni cu perspectiva si potential,indrazneti,votati FC votati MRU
14 apr, 2014
Solomon
Vai,vai vai ! De ce credeti ca Muresan a compus"Desteaptate Romane"?
Pt ca nu ne desteptam,traim in namol si ne place:( Intr-o democrație trebuie să fie alternață la putere. Romania a a avut în 24 de ani 3 și doar unul care nu s-a tras dintr-un partid comunist. Treziți-vă!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ