Se sesizează cineva în legătură cu autodenunţul lui Băsescu vizavi de fraudarea alegerilor din 2009?

| 14 apr, 2014

Un fleac, a recunoscut ! Fără să-şi dea seama, Traian Băsescu s-a autodenunţat în direct la televizor, recunoscând fraudarea alegerilor din urmă cu cinci ani de zile. Gura păcătosului adevăr grăieşte, iar gura preşedintelui a admis că “ciuruirea” adversarilor în 2009 a fost posibilă doar prin fraudă.

După B1TV, Realitatea (re)devine al doilea post care se pune în slujba Cotroceniului. Păstrând desigur proporţiile, primirea lui Băsescu în emisiunea lui Rareş Bogdan a semănat cu intrarea triumfală a lui Iisus Hristos în Ierusalim.

Desfăşurată în duminica Floriilor, emisiunea moderată de lacheul lui Cozmin Guşă a început cu o primire de gală făcută lui Traian Băsescu. Ce-i drept, preşedintele nu a fost întâmpinat cu ramuri de finic, mulţumindu-se cu plecăciunile graţioase executate de Rareş Bogdan.

Emisiunea s-a desfăşurat într-un climat călduţ şi liniştit. Altădată intransigent şi extrem de percutant, moderatorul trebuie să-şi fi amintit probabil de rădăcinile sale de ardelean, altfel nu s-ar explica prestaţia sa molcomă. Domol, indulgent şi pe alocuri servil, Rareş Bogdan a părut că-i ridică mai degrabă mingi la fileu preşedintelui, mângâindu-l pe cap după fiecare răspuns corect. Şi asta în condiţiile în care emisiunea se anunţa a fi un “dialog fără menajamente”.

În acest context putem înţelege de ce declaraţiile scandaloase ale preşedintelui nu au fost niciodată taxate. Spre exemplu, afirmaţia halucinantă privind fraudarea alegerilor din 2009 a fost trecută inteligent cu vederea de către Rareş Bogdan. Lansat într-o beţie de cuvinte, preşedintele a comis-o în direct, scăpând porumbelul atunci când îi era lumea mai dragă. Întrebat de corectitudinea alegerilor care se vor desfăşura în acest an, preşedintele s-a încurcat în gânduri, afirmând că “nu e la fel de uşor de furat că la referendum sau la alegerile prezidenţiale din 2009”.

Un fleac, a recunoscut ! Fără să-şi dea seama, Traian Băsescu s-a autodenunţat în direct la televizor, recunoscând fraudarea alegerilor din urmă cu cinci ani de zile. Gura păcătosului adevăr grăieşte, iar gura preşedintelui a admis că “ciuruirea” adversarilor în 2009 a fost posibilă doar prin fraudă.

Imaginea voturilor pe bandă rulantă de la Paris sau convorbirea telefonică din noaptea alegerilor în care Videanu se lăuda că are deja rezultatele, revin din nou în atenţie odată cu autodenunţul preşedintelui.

Întrebarea care se pune este dacă autodenunţul lui Traian Băsescu va avea urmări sau nu. Urmări penale. Pentru că una este să fie trecut cu vederea de Rareş Bogdan, şi alta este să fie ignorat de instituţiile statului. Rămâne de văzut dacă mult lăudatele ANI sau DNA vor avea urechi să audă spovedania în prag de Paşte a preşedintelui.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 apr, 2014
palavra
Dle Dan Sultanescu,consilier politic al dlui Ponta
Excelenta,
propun sa faceti o comisie a parlamentului
ca si cu Jana(sau Nana?)
sa se cerceteze cu autodenuntul din 2009
ca sa nu bata la ochi,propun ca cercetarile sa inceapa cam de prin 1988..cu toate autodenunturile existente
parerea mea
15 apr, 2014
observator
"spovedania unui mincinos"
spovedania lui basescu la realitatea tv, anuntata cu surle si trambite a fost un monolog "reusit" a lui basescu sub obladuirea moderatorului care a imbracat de minune haina lui Turcescu, menajandu-l pe mincinosul national cum numai un lacheu poate sa o faca.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ