Iliescu: Ponta are cea mai mare expunere din PSD şi a acumulat şi o anumită experienţă

| 19 mai, 2014

Premierul Victor Ponta este personalitatea din conducerea PSD cu cea mai mare expunere şi care a acumulat, în ciuda vârstei, experienţă, consideră preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

'În momentul de faţă este persoana din conducerea PSD care are cea mai mare expunere şi care a acumulat şi o anumită experienţă, deşi este un premier tânăr, dar nu este singurul exemplu din istoria europeană. În multe ţări europene întâlnim premieri la nivelul acestei vârste de 40 de ani. Dar este un lucru unicat, din acest punct de vedere. Şi ca toţi oamenii, învaţă repede. Responsabilităţile îi maturizează pe oameni, îi formează, îi ajută să câştige experienţă şi, deocamdată, este omul care a dat dovadă de capacitate de răspundere', a răspuns Iliescu, întrebat fiind dacă premierul Victor Ponta este cel mai potrivit candidat al PSD la alegerile prezidenţiale.

Totodată, Ion Iliescu a precizat că nu doreşte să îi dea sfaturi premierului Victor Ponta cu privire la posibila sa înscriere în cursa electorală.

'Deocamdată nu dau sfaturi. Nici nu mi-a fost cerut', a mai spus acesta.

Referindu-se la partidele de dreapta, Iliescu a replicat: 'Eu sunt om de stânga şi nu vreau să dau sfaturi dreptei. E treaba lor', întrebat fiind cu privire la posibila unificare a dreptei şi a desemnării unui candidat comun la alegerile prezidenţiale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

26 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 mai, 2014
Stab
Iar placea lui Iliescu o noua candidatura mascata ca doar Ponta este un mascarici usor manevrabil, mai ales cand simte mirosul banilor.
20 mai, 2014
ombre
Communists, communists everywhere! Ar fi fost candidatul potrivit in cazul in care in Romania ar fi existat oficial un regim totalitar. Ar trebui sa lase sperantele de a ajunge presedinte pentru ca romanii nu mai privesc spre trecutul comunist, ci spre viitorul liberal.
20 mai, 2014
Isa
Normal ca indeplineste toate conditiile daca a fost invatat de cine trebuie. Comunisti cu fata liberala, lasati-ne!
20 mai, 2014
Raul Ionut
Au trecut 25 de ani de la Revolutie si inca suntem condusi de urmasii lui Ceausescu si Iliescu. La alegerile europarlamentare si prezidentiale din acest an, romanii trebuie sa-si urmeze parcursul european cu lideri precum Antonescu sau Johannis.
20 mai, 2014
Rose
rn
Unde ne e azi mândria? Unde ne e azi curajul
De-ai lua de ciuf, de guler, si-a spăla cu ei pavajul?
Nu mai sunt eroi in țară, oameni demni și responsabili
Să ia frâiele în mână de la viermii incapabili?
Creierele geniale sunt trimise la străini
Spre-a nu-i încurca la furturi pe-acești avortoni cretini.
Cincisprezece milioane, câți am mai rămas prin țară,
Să fim pentru haimanale animale de povară,
Să muncim pe brânci o lună iar ei să ne dea salar,
Cam cât lasă ei pe seară șpagă la vreun ospătar.
Nu mai vreau să văd prin blocuri cum ne mor de frig bunicii
Si nici mame disperate, ”ce le dau la ăia micii?”
Nu mai vreau să-mi văd părintii dependenți de tratamente
Si cu banii pentru hrană cumpărând medicamente.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ