Rețeaua Băsescu se infiltrează în echipa lui Iohannis

| 10 dec, 2014

Președintele ales Klaus Iohannis a fost susținut ȋn campania electorală de aceeași oameni care l-au susținut și pe Traian Băsescu ȋn alegerile prezidențiale din 2005 și 2009. Acum primul neamț al țării a propus-o ȋn funcția de purtător de cuvânt pe doamna Tatiana Niculescu Bran, nimeni alta decât soția lui Mirel Bran, cel care a atacat foarte dur România și l-a ridicat ȋn slăvi pe Băsescu. Să fie oare un semn că președintele Iohannis va continua politica băsistă?

Alegerile prezidențiale s-au terminat cu victoria lui Klaus Iohannis, care a provocat un optimism nemaiîntâlnit la români ȋn ultimii ani. Președintele ales s-a prezentat a fi un altfel de politician și a declarat ȋn repetate rânduri că vrea să facă o politică total diferită de cea a predecesorului său Traian Băsescu. Totuși anumite gesturi și acțiuni ȋl trădează, iar chiar dacă acestea nu sunt vizibile, cu siguranță atunci când perioada de euforie va trece vor ieși la suprafață.

Ȋn primul rând, Klaus Iohannis a fost susținut ȋn campania electorală de PNL și PDL. Mulți reprezentanți de soi ai celor două partide l-au susținut pe Băsescu atât ȋn campaniile electorale din 2004, 2009, cât și ȋn diverse momente importante ale țării, cum ar fi referendumul din vara anului 2012. Astfel, ȋi avem pe Blaga, Predoiu, Ungureanu, Anastase, Oltean, Videanu, Berceanu, Blejnar și mulți alții ȋn spatele președintelui Iohannis, care abia așteaptă să vină la guvernare și implicit să aibă pe mână banii publici.

Citeşte şi: Primele CRITICI pentru purtatoarea de cuvânt a lui Iohannis, la numai o zi de la nominalizare

Mulți dintre aceștia au făcut parte din guvernarea PDL condusă de Emil Boc și au pârjolit țara. Iar Iohannis a declarat că vrea un guvern de centru dreapta, adică să-l pună pe Predoiu premier, cel care a semnat tăierea veniturilor românilor ȋn 2010. Deci, avem ocazia să ne ȋntoarcem ȋn trecutul ȋntunecat.

Ȋn al doilea rând, Klaus Iohannis se ȋnconjoară de intelectualii lui Băsescu. Pe lângă faptul că Andrei Pleșu nu contenește ȋn laude la adresa neamțului, la fel cum făcea și cu marinarul, ȋn ecuația a mai apărut și doamna Tatiana Niculescu Bran. Aceasta va ocupa funcția de purtător de cuvânt. Dar ce nu știe opinia publică este că Tatiana Niculescu Bran este soția jurnalistului Mirel Bran, cel care s-a evidențiat prin articolele profund negative la adresa României.

Acesta este jurnalist corespondent al sursei franceze Le Monde și s-a făcut remarcat ȋn vara anului 2012, atunci când a susținut că ȋn România a fost o lovitură de stat, că suspendarea lui Băsescu a fost ilegală (ȋn ciuda deciziei CCR prin care se susține că s-au respectat toate procedurile), că nevalidarea referendumului și votul a 7,4 milioane de români reprezintă un succes pentru Băsescu și pentru democrația apărată de acesta. Iar acum ȋl laudă pe Klaus Iohannis. Faptul că Iohannis este susținut de oamenii lui Traian Băsescu nu reprezintă o garanție a lucrului bine făcut, ci poate reprezenta o garanție a furtului bine făcut. Vom vedea...

Citeşte şi: Noua purtătoare de cuvânt la Cotroceni, primul mesaj către români

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

18 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 dec, 2014
Adam
Cea mai cautata oferta de lucru! Veti gasi din ce in ce mai des aceasta oferta de lucru, pentru ca noi suntem cei mai seriosi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
11 dec, 2014
Milea Silviu
Oferte de lucru urgente!
Oferte de lucru urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
10 dec, 2014
tornado!
KAGEBISTI DE STINGA !!
BADE POP! IAR DAI PE GURA PROSTIOARE !! TU NU VEZI CA SCRI NUMAI PROSTI CE DRACU!!!!! NE LASI CU PROSTILE CINE DOAMNE TE PLATESTE ?????
12 dec, 2014
Vasile
Limba romana
E greu cu limba romana basistule!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ