Văduva milionarului care s-a sinucis, Ioana Vonica, rămâne în arest şi nu ajunge la înmormântarea soţului

| 07 iun, 2014

Ioana Vonica, soţia omului de afaceri Ilie Vonica din Sibiu care s-a sinucis, rămâne în arest preventiv după ce Curtea de Apel Bucureşti a admis sâmbătă contestaţia procurorilor.

Iniţial, Tribunalul Bucureşti a decis joi ca Ioana Vonica să fie eliberată din arest, sub control judiciar, pentru a participa duminică la înmormântarea soţului ei.

Curtea de Apel Bucureşti a admis însă contestaţia procurorilor şi a desfiinţat decizia de eliberare luată de tribunal.

Decizia este definitivă, iar Ioana Vonica rămâne în arest.

Ioana Vonica a fost arestată preventiv în dosarul reţetelor false, ea solicitând tribunalului să fie lăsată în libertate pentru a putea asista la înmormântarea soţului ei.

Ilie Vonica s-a aruncat marţi, de pe terasa casei sale din Sibiu, după care, în stare foarte gravă, a fost dus de o ambulanţă SMURD, la Spitalul European Polisano, unde colegii săi au încercat în zadar să îl salveze, având principalele vase de sânge afectate. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica, în prezent arestată.

Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa va rămâne după gratii, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

Cunoscut ca fondatorul primului spital privat din România, Polisano, de la Sibiu, doctorul Ilie Vonica a făcut avere în domeniul sănătăţii

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ